facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for United Mega Store

United Mega Store

Info

BUTIKKHANDEL I FREDRIKSTAD MED BREDT VAREUTVALG MED HOVEDVEKT PÅ NÆRINGS- OG NYTELSEMIDLER.

Historie

UNITED MEGA STORE ER EN BUTIKK LITT UTENOM DET VANLIGE MED FOKUS PÅ VAREUTVALG, KVALITETSVARER OG EN UNIK KUNDEOPPLEVELSE FOR DEG SOM KUNDE.

VÅRE FOKUSOMRÅDER ER BLANT ANNET:
FRUKT OG GRØNT FRA ALLE VERDENS HJØRNER TIL SVÆRT GODE PRISER.
MATVARER (OLJER, RIS, LINSER, KRYDDER, OLIVEN, FETAOST, NØTTER, KRYDDER. THAIVARER + MYE MER) OG DRIKKE FRA STORE DELER AV KONTINENTET KOMBINERT MED NORSKE VARER.

EGEN NONFOOD AVDELING MED HØYKVALITETSVARER TIL EN SVÆRT HYGGELIG PRIS.

VI HÅPER AT DERE SOM KUNDE SETTER PRIS PÅ VÅR TILSTEDEVÆRELSE I LOKALSAMFUNNET, VI SKAL GJØRE VÅRT BESTE FOR Å GI DERE EN BEST MULIG HANDEL OG OPPLEVELSE.

VELKOMMEN.

MED VENNLIG HILSEN
UNITED MEGA STORE



"Vareutvalg, kvalitetsvarer og en unik kundeopplevelse for deg som kunde.Våre fokusområder er blant annet:Frukt og grønt fra alle verdens hjørner til svært gode priser.Matvarer oljer, ris, linser, krydder, oliven, fetaost, nøtter, krydder. Thaivarer + mye mer og drikke fra store deler av kontinentet kombinert med norske varer.Egen nonfood avdeling med høykvalitetsvarer til en svært hyggelig pris.Vi håper at dere som kunde setter pris på vår tilstedeværelse I lokalsamfunnet, vi skal gjøre vårt beste for å gi dere en best mulig handel og opplevelse.Velkommen.Med vennlig hilsenUnited mega store"
Adresse: Borggata 2, 1608 Fredrikstad
Telefonnummer: 40480088
on.tsmu@ofni
By: Fredrikstad
Rute: Borggata 2
Postnummer: 1608


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 11:00 - 19:00


relaterte søk: manchester united megastore, manchester united shirt, manchester united shop norge, united home kit, manchester united supporter shop, man united, manchester united kit, united kit baby
Anmeldelser
Alltid fersk frukt og grønsaker. Drar gjerne hit og kjøper det jeg trenger enn vanlig butikk. Rimelige priser
Stor butikk med godt utvalg av varer. Mye tilbud og "smart handel" for større kvantum. Hit kommer jeg absolutt tilbake til.
Har ting fra utlandet men grønnsakene er for det meste ødelagte og bare dikker er i kjøleskapet så alt er ekstremt varmt. Mange produkter er snart utte på dato og alt er dyrt.
Fin lokal og godt utvalg av alt som man ikke finner i norsk butikker.
Eneste grunnen til at det ikke blir 5 stjerner er fordi utvalget på UMS i Halden er bedre.
Her finner du matvarer fra hele verden. Billig og veldig bra frukt og grønt.
UMS er min desiderte favorittbutikk i byen, spesielt om man skal handle frukt, krydder, egg, olivenolje, nudler og alt annet godt de overgår alle andre butikker på kvalitet, smak, pris og utvalg på frukt og grønt. Man får også 30kr rabatt om man har kjørt gjennom bom på veien dit, så det er ingen unnskyldning å ikke handle der.
Beste grønnsakene i byen og godt utvalg i asiatisk og krydder. Hyggelig betjening.
Kjekt at de har åpent alle dager.
Helt vanlig asiamat Og ansattene vil gjerne slå av en hverdags prat veldig koselig og ikke minst en bomfri butikk besøk hos ums dvs dem slår av rabatten dersom du kommer utenfor bommen Jeg bor innafor bommen så vet ikke hvordan bomfri rabbaten fungerer Men får rabatt her og der ellers å :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon United Mega Store.

Fredrikstad frukt- og grønnsaksbutikk

åpningstider, plassering. Borggata 2 fredrikstad shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. United Mega Store adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på United Mega Store. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om United Mega Store med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler