facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Unitronic As

Unitronic As

Info

Unitronic er landets ledende selskap innenfor service og vedlikehold av medisinsk teknisk utstyr/ elektromedisinsk- og laboratorieutstyr.

Historie

«Livsviktig service»

Vårt mål er å utføre alle medisin tekniske tjenester som kunden ønsker. Unitronic AS har spesialisert seg på service, vedlikehold og kvalitetssikring av medisinteknisk utstyr, uavhengig av merke/leverandører. Bedriften er servicerepresentant for store anerkjente internasjonale produsenter av medisinteknisk utstyr, og godkjent serviceleverandør for å ivareta deres serviceforpliktelser. Bedriften er også representert hos den europeiske uavhengige serviceleverandører Timant.

Kvalitet sikrer og ivaretar det livsviktige utstyret og besørger at dette er riktig kalibrert, vedlikeholdt, dokumentert og registrert. Vi gir råd, veiledning og opplæring i riktig bruk og vedlikehold slik at det fungerer i situasjoner hvor dette kan være livsviktig. Vi ivaretar myndighetskravet.

Bedriften har eksistert i snart 30 år. Service og vedlikehold på det meste av medisinteknisk utstyr har vært bedriftens puls gjennom årene. Med ca. 5000 oppdrag pr. år er Unitronic blant de største i landet.

Unitronic AS har 11 ansatte, serviceingeniørene er hjertet i bedriften med dybdekunnskap som gjør disse til spesialister i felt, akuttoppdrag eller preventiv service, i hele landet.

Vi har egne servicefasiliteter i Asker hvor kalibrering og testing foretas. Her er lager for utstyr i bytteordning, og reservedeler for kritisk utstyr. Større utstyr kan også tas imot.

Vi gir dere tid dere kan bruke på deres kjernevirksomhet, forutsigbarhet, oversikt og teknisk status på utstyret til enhver tid, med færre komplikasjoner og uønskede hendelser som resultat av utstyrssvikt.

Konsekvens av mangelfullt vedlikehold: feil bruk, diagnose, stans i drift, misfornøyde pasienter
I følge Meldeordningen er mer enn 50% av 255 innmeldte hendelser relatert feil ved apparatur og utsyr, hvorav 11 alvorlige, og to dødsfall!
Det har også vært rapportert mulig stenging av drift fordi foretak ikke har ivaretatt myndighetenes krav.

Send utstyrsliste, det kan lønne seg.

Unitronic AS benyttes av mange, vi forteller deg hvilke.

Unitronic AS hjelper deg gjerne.

Adresse: Villaveien 1, 1385 Asker, Norway
Telefonnummer: 32226300
By: Asker
Rute: Villaveien 1
Postnummer: 1385


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Unitronics, Unitronic ansatte, Reparasjon av medisinsk utstyr
Nærliggende lignende selskaper
Vingmed Vingmed 4 km Oversatt av Google Svært dårlig adkomst for en lastebil med tilhenger. Rampe på den a...
Anmeldelser
Hyggeligste bedriften I bransjen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler