facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Universitetsplassen

Universitetsplassen
Adresse: Karl Johans gate 47 , Oslo 0162, NO
By: Oslo
Rute: Karl Johans gate 47
Postnummer: 0162relaterte søk: Universitetsplassen podkast, UiO podcast, Domus Bibliotheca, Koronatest universitetsplassen
Anmeldelser
De unike bygningene og med de klassiske søylene og den vakre utsmykningen på universitetet, gjør dette til et vakkert sted å nyte en matpakke se på arkituren, eller bar se på menneskerettighetene som suser forbi. Universitetetsplassen forekommer det fra tid til annen arrangementer i regi av blant annet garden og universitetet. Det er vakkert å se på garden gå slo på plassen, bare se bildene.
Vi kjørte inn med turistbuss, det var meget bra. Problemet fremover er at Oslo kommune med Arbeiderpartiet i spissen ønsker slutt på turisme/turistbusser i sentrum, så nå er snart alle veier stengt og Oslo sentrum et dødt område!
Fine og monumentale bygg, og stort sett relativt folketomt med mindre det avholdes arrangementer der, så lett å finne fine Instagrammotiver. Nydelige parker bak byggene. Sentralt.
Tenkte at under VM på ski i Oslo, var det titalls tusen mennesker som jublet og oppførte seg perfekt! Satt på en grønn benk og koste meg i sola!
Utmerket plass. Veldig oversiktlig med staselige bygninger rundt. Ideelt hvis man ønsker å selge eggeglass via finn
Fin plass, men mangler det lille ekstra for at det skal bli en plass man bare går forbi uten å tenke over det.
Fint sted med historisk sus.
Herskapelig gård med flotte rom. Flott park rundt. Litt minus for begrenset matsalg.
Fantastisk plass dette må alle i Norge være stolt over
En av byens få plasser med urbant og kontinentalt preg. Anbefales på 17. mai eller i adventstida.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Universitetsplassen.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Karl Johans gate 47 oslo offentlige plasser og torg kart bykart, satellitt visning. Universitetsplassen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Universitetsplassen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Universitetsplassen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler