facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Uno Vita AS

Uno Vita AS

Info

Uno Vita AS - Klinikk for Integrert Medisin viser vei!
Klinikken: +47 22 09 18 80 Salg: [email protected] Henvendelser til klinikken: [email protected] Timebestilling: [email protected]

Historie

Uno Vita AS og vår Klinikk for integrert medisin

Selskapet og klinikken som tilbyr naturlige, effektive metoder og produkter for styrking av din helse

Integrert medisin – neste generasjons medisin?
Med integrert medisin mener vi en kombinasjon av skolemedisin og komplementær/alternativ medisin. På Klinikk for integrert medisin (KIM) bruker vi metoder hvor det finnes vitenskapelig dokumentasjon på sikkerhet og effekt. Vi benytter moderne, medisinsk CE-godkjente elektromedisinske apparater som understøtter kroppens naturlige helbredelsesprosesser i behandlingen. KIM er en del av Uno Vita AS, som også driver en velassortert nettbutikk full av helsefremmende produkter.

Uno Vita og Klinikk for integrert medisin bruker elektromagnetiske pulser (PEMF) og mikrostrøm som del av vårt behandlingskonsept. Klinikken er unik i sitt slag i Norge og arbeider med framtidens medisinske metoder innen energi-, elektro-, og integrert medisin. 50 års klinisk erfaring og over 300 vitenskapelige studier viser at pulserende magnetfeltterapi, laser, elektriske mikrostrømmer og elektromedisin generelt er både effektivt og sikkert. Elektromedisinsk terapi styrker kroppens naturlige kommunikasjonssystem og bidrar blant annet til raskere reparasjon av skader, å danne nye celler og regulere deres vekst.

Nedenfor har vi listet opp noen effekter som mange opplever etter integrert medisinsk behandling:
• Styrking og balansering av immunforsvaret
• Reduksjon av betennelser
• Reduksjon eller bortfall av smerter
• Bedre oksygenopptak og oksygendistribusjon i kroppen, inkludert i blodet og organer
• Kortere restitusjonstid etter trening og/eller skader/fysiske traumer (inntil 50 % raskere)
• Mer overskudd i hverdagen, mental ro og bedre søvn
• Bedre og mer balansert hormonproduksjon

Forbehold. Klinikken hevder ikke å kurere sykdommer, og vi behandler ingen alvorlige sykdommer.
Selskapet Uno Vita AS har sin klinikk i Moss utenfor Oslo. Vi tilbyr et vidt spekter av naturlig helsefremmende produkter for salg til sluttbrukere, klinikker og forhandlere. Dette inkluderer behandlingsløsninger både til privat og profesjonell bruk, kosttilskudd og jordingsprodukter, strålingsbeskyttelse, infrarød badstue, mm.
Nettbutikken til Uno Vita AS finner du her: https://shop.unovita.com
Send oss gjerne en e-post til [email protected] om du har spørsmål om produkter eller klinikk.



"Uno Vita AS er et norskselskap med hovedkontor i Moss Norge. Vi har partnere og utøver tett samarbeid med forskningssentre i flere land,blant annet Russland, USA, Tyskland, Sveits, Sverige, Kina, Storbritannia og med fler. Uno Vita AS har utviklet et helhetlig klinikk-konsept under den nå internasjonalt aksepterte definisjonen for integrert medisin. Vår første klinikk, som ligger i Moss, heter «Klinikk for Integrert Medisin». Vårt konsept er inspirert av, og har mange fellestrekk med ledende internasjonale integrertmedisinske klinikker. Felles for disse innovative klinikkene, er at de kombinerer nye dokumenterte behandlingsmetoder med tradisjonell skolemedisin,til et integrert helhetlig behandlingssystem."
Adresse: Sjøgata 15, 1516 Moss, Norway
Telefonnummer: 47 22 091880
By: Moss
Rute: Sjøgata 15
Postnummer: 1516


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: ReMag Norge
Nærliggende lignende selskaper
Quality Medic AS Quality Medic AS 2 km Quality Medic AS - Vi kan førstehjelp!
Safer Life Safer Life 2 km Solid. Vi fikk hjelp og informasjonen vi trengte på timen
Jacomedic as Jacomedic as 3 km Dette er Jobben min. Her er bra vøtt !
Anmeldelser
Dette selskapet legger til meg som privatperson på mailing listen uten at jeg har hatt noe med dem å gjøre. Dette er helt klart ikke ok i forhold til GDPR og svært useriøst.
Rask og enkel levering!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler