facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for UPS

"Dette stedet er hovedkontoret til UPS Norge.Et kundemottak er tilgjengelig på stedet for dine sendingsbehov.For sporingsinformasjon om pakken din, vennligst besøk UPS sine nettsider.Har du spørsmål angående levering av pakken din kan du kontakte vår kundeservice på 22 57 77 33."
Adresse: Ulvenveien 75 B , Oslo 0581, NO
Telefonnummer: 800 33 470
By: Oslo
Rute: Ulvenveien 75 B
Postnummer: 0581



relaterte søk: ups tracking, ups kontakt, ups power supply, ups nødstrøm, ups usa, ups germany, ups battery, ups of norway as
Anmeldelser
Anbefaler ikke UPS. Jeg venter på en pakke og den ankom Norge så jeg på sporing fra stedet jeg bestilte et produkt. Etter det ble det helt stille. Tok kontakt med kjøpestedet og de hadde valgt UPS. Har jeg fått noe beskjed om at pakken kan hentes fra UPS ? Nope. Pakken ankom Norge 20 desember. Jeg ringer UPS og får beskjed om at ja den har blitt prøvd levert 2 ganger og ligger nå på hentested og tiden er snart ute. Men ingen har ringt eller gitt meg beskjed. Kan jeg få den levert , ja! Jippi : Mandag skal den leveres fikk jeg beskjed om. Ingen pakke har ankommet så da ringer jeg igjen men nei den kommer nok ikke idag , de håper på at den blir levert på Tirsdag eller senere. Til de som trodde posten eller postnord er håpløse så er de meget flinke i forhold til UPS Norge. Dessverre så må jeg gi dem en stjerne men de fortjener ingen.
"Sporingen" fortalte meg at pakken min er sted mellom avsender i Frankrike, og meg i Molde. Når jeg tok kontakt og lurte på hva som foregikk, sa de at den var blitt forsøkt levert for en uke siden. Jeg er - som de fleste - på jobb. UPS har ikke ellers gitt noen beskjed om at pakken er forsøkt levert eller gjort noen forsøk på å komme i kontakt med meg. Hvordan skal de da få levert pakken? Må man sitte hjemme i noen dager hvor man antar den blir levert? De vil ikke gi mitt telefonnummer til sjåføren, så hen kan koordinere med meg, heller... Nå kan det KANSKJE hende at sjåføren prøver å levere på nytt. Kanskje ikke. Kanskje skjer dette på et tidspunkt jeg er hjemme, kanskje ikke. Pakken er betalt for, så det er jeg som eier den og innholdet. Men hvis jeg vil sette i gang en sak for å melde den savnet, så får ikke jeg gjøre det selv. Jeg må overtale butikken i Frankrike som sendte den om å sette i gang en slik prosess! IKKE BRUK UPS DERSOM DET FINNES ALTERNATIVER!
Pakken ble borte underveis. Jeg måtte selv etterlyse den og etter noe leting dukket den angivelig opp. For å unngå mer problemer spurte jeg om å få hente pakken hos UPS i Oslo, noe UPS skriftlig bekreftet. «Kundemottaket» er et kaldt rom på tre kvadratmeter ut mot Ring 3. Det var ingen ansatte tilstede da jeg ankom. Det viste seg at de andre kundene i kø også hadde mistet pakker. Det var ingen PC ved kundeskranken, så den ene ansatte som dukket opp skrev ned sporingsnummeret på papir før hun gikk for å lete. Så viste det seg at pakken ikke var der likevel. UPS sa at den likevel skulle leveres. Jeg dro hjem for å vente, men det kom ingen pakke. Likevel ble den i sporingen registrert som "levert" på et sted som var angitt som "NA , NA NA , OSLO, NO. Viste seg etter mye frem og tilbake at sjåføren bare hadde lagt den på en dagligvarebutikk uten å gi meg beskjed. Kundemedarbeideren anbefalte meg å bruke Posten neste gang !
«Pakken er forsøkt levert, men mottaker var ikke tilstede» da jeg var hjemme og ikke har blitt oppringt av noen! Ringte til kundesenteret hvor jeg måtte snakke med en indisk mann på engelsk som nektet å høre på det jeg sa. Nå må jeg vel hente denne pakken på Kleppestø, langt ute i gokk. Blir siste gangen jeg bestiller noe på nett med UPS som leverandør, ubrukelig fra ende til annen!
Artige saker med UPS. Bor på Hovin 10 minutters gangavstand fra UPS Oslo sitt lager?. Fikk mail i går om at pakken min ble forsøkt levert på døra men at ingen var hjemme. Vil påpeke at jeg pga forkjølelse var hjemme HELE den dagen, sto opp klokka syv og la meg klokka 10 : Innenfor denne tiden har ingen ringt på eller ringt/sendt SMS på telefon. Greit nok, er ikke langt å gå 10 min å hente selv - bortsett fra at UPS da klarer å levere pakka på Brattlien 6km gangavstand istedefor.
UPS er den mest elendige speditøren av alle. Jeg har aldri opplevd at de leverer på døren som avtalt, heller ikke denne gangen... Pakken skulle vært levert i morgen, men så fikk jeg plutselig beskjed om at de ikke fikk levert den hjemme hos meg og at pakken var levert på Joker Huttiheita. Jeg har vært på hjemmekontor i hele dag, så jeg vet positivt at de aldri har vært utenfor. Sånn er det hver gang, og hvis du legger til minimalt med hentesteder, epostvarslinger med hyperlenker som lukter svindel, og en utrolig dårlig hjemmeside med krav om verdens lengste passord så får UPS terningkast 1. Jeg forstår ikke hvorfor det fortsatt er noen leverandører som bruker UPS...
Hadde bestilt et sofabord fra Sofa Company. Fikk først beskjed fra UPS om at leveransen ville komme på tirsdag 20.12. Dette ble senere korrigert til onsdag 21.12, visstnok pga værproblemer. Fair enough. Stor var min overraskelse da jeg satt hjemme og jobbet på tirsdag 20.12 og plutselig mottok e-post fra UPS om at budet visstnok hadde prøvd å levere bestillingen hos meg stikk i strid med e-posten fra dagen før, men at jeg ikke hadde vært hjemme og at bestillingen nå var plassert på et lager og at jeg selv måtte plukke den opp. Dette er jo elendig forretningsetikk fordi: a Budet har IKKE ringt meg i forkant, noe de var pliktig til å gjøre ifølge avtalen og b Budet har heller ikke ringt på døren jeg var hjemme hele dagen. Hvordan Sofa Company kan drive business med en så upålitelig spedisjonspartner, er ubegripelig.
Fikk melding om at varen skulle komme på tirsdag. Mandag midt på dagen ringer en fører men jeg er da på jobb og kan ikke svare.. Ringer opp igjen, men da var han kjørt videre. Tirsdagen kommer, ingen levering : ingen informasjon. Skal jeg planlegge å sitte hjemme +/- noen dager den dagen UPS sier de skal levere for å få pakken min?
Ventet kjempelenge på kundeservice. Da jeg til slutt kom gjennom, rakk jeg å snakke med vedkommende i ca. to minutter før samtalen vår ble avbrutt og jeg ble overført til en spørreundersøkelse. Det var ikke til hjelp på noen som helst måte, og nå har jeg ventet i nesten tre måneder på pakken min. Jeg har ikke én eneste god erfaring med UPS i Norge. Styr unna UPS om du har andre alternativer. DHL er er svært godt alternativ. De er pålitelige og har effektiv kundeservice, men de er nok litt dyrere, men dersom alternativet er at kunden aldri mottar pakken, så er det ikke et vanskelig valg.
TRE GANGER løy budet om at han var hos oss for å levere og ikke fant navnet på ringeklokka. Budet dukket ALDRI opp på adressen, vi var hjemme alle tre gangene. Ringte man kundeservice fikk man ingen hjelp, dro man på lageret blir man møtt med tidenes mest forvirra mann og andre ansatte som ikke kunne gitt mer fy. Tok så lang tid og så mye energi, jobbfri og annen stress for å få tak i pakken min! Det DESIDERT VERSTE budfirmaet i Norge i dag med tidenes VERSTE kundeservice!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til UPS med offentlig transport


Økern 240 meter
4
5
Økern T 270 meter
126
23
24
28
345
5N
60
67
FB3A
FB3B
Ulven torg 390 meter
23
24
FB3A
FB3B
Kabelgata 410 meter
60

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon UPS.

Oslo bud- og leveransetjenester

åpningstider, plassering. Ulvenveien 75 B kart bykart, satellitt visning. UPS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på UPS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om UPS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
AB Luna AS AB Luna AS 2 km En lang historie kort: Dette er et useriøst firma som oppgir én timespris, for å så f...
Oslo Flyttehjelp Oslo Flyttehjelp 3 km Hyggelige i starten, men etter at de hadde problemer med mail og derfor ikke mottok m...
Bring Bring 3 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler