facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Upsete Fjellstove

Upsete Fjellstove

Info

Velkommen til Upsete Fjellstove, beliggende 850 m.o.h langs Bergensbanen.Fjellstova ligger ved T merket løype kontakt oss på [email protected] eller tlf.57 63 37 13

Historie

Upsete Fjellstove ligger i naturskjønne omgivelser på høyfjellet langs Bergensbanen. Upsete stasjon ligger 850 m.o.h. langs Rallarvegen, og er uten veiforbindelse på vinterstid. Toget til Upsete bruker 2 timer fra Bergen, og 5 timer fra Oslo.

Fjellstova er omringet av praktfulle fjell, og her i fjellheimen mellom Sognefjorden og Hardangerfjorden er det nær ubegrensede ski muligheter om vinteren og topper nok for de som ønsker seg skitur i totalt uberørt terreng. Det er kvistede løyper tilknyttet Turistforeningens turnett, og her er tur muligheter for folk i alle aldre.

Når snøen er smeltet mot slutten av juli er det fine turmuligheter for de som liker å vandre til fots i fjellet, Det er T-merkede ruter og mange fine toppturer. .
Sykkelturen til Voss starter her på Upsete. Først 8km. Rallarveg og deretter ned vakre Raudalen. En fantastisk fin sykkeltur.

Upsete fjellstove kan tilby overnatting i atmosfære fra 1950-60-tallet. Fjellstova har 40 senger fordelt på enkle, doble og familie rom. Det er kaldt og varmt vann på rommene og moderne dusjanlegg med badstue. Vi serverer tradisjonell norsk frokost og middag.
Pensjonspris kr.885,- inkluderer oppredd seng,3 rettersmiddag med kaffe om kvelden, frokost og matpakke.Se priser på www.upsetefjellstove.no

Adresse: Upsete stasjon, 5718 Myrdal, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 48307521/ 57633713
moc.liamg@evotsllejfetespu
By: Myrdal
Rute: Upsete stasjon
Postnummer: 5718



relaterte søk: Sykle Myrdal Upsete, Myrdal fjellstove, Tog Bergen Upsete, Kårdal Fjellstove, Kårdal Fjellstove Webkamera, Kårdal Fjellstove Instagram, Upsete vel, Upsete Vassfjøra
Anmeldelser
Koselig fjellstue. Fantastisk lokasjon. Hyggelig betjening. Man kan kjøre til døren, siste 8 km følger man Rallarvegen.
God kaffi og gode vafler
Koselig sted, hyggelig betjening. Naturskjønt område.
Fabelaktig sted! Marvelous place! Så koselig! How cosy! Fantastisk service og mye for pengene! Good value for the money!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler