facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ur-Tjenesten

Ur-Tjenesten

Info

Vintage & Chronograph. Oppdateringer fra Urmakerverksted

Adresse: Tvetenveien 152, 0671 Oslo, Norway
Telefonnummer: 48491509
By: Oslo
Rute: Tvetenveien 152
Postnummer: 0671


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Klokke restaurering, Urmaker Oslo skifte batteri, Oslo Ur-Service erfaringer, Taksere klokke Oslo, Billig urmaker Oslo, Urmaker reparasjon, Restaurere lommeur, Polere klokke pris
Anmeldelser
Treng du service på ur og klokker? Ingen andre fikser klokker som Urtjenesten. Heldigvis fins plassar som dette, så slepp vi å senda gamle klokker ut av landet.
Brukt Simen to ganger og er veldig fornøyd. Stødig vintagespesialist! Du har valgt en smal nisje og det er så kult at vi har sånne som deg i en bransje med alt for mye høy neseføring og hvite hansker.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ur-Tjenesten.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Tvetenveien 152 kart bykart, satellitt visning. Ur-Tjenesten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ur-Tjenesten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ur-Tjenesten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler