facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Uteanlegg As

Uteanlegg As

Info

Vår forretningside er å være en totaltilbyder innen uteomhusarbeid, og en foretrukken samarbeidspartner for våre kunder.

Historie

Med valget av UTEANLEGG AS som firmanavn ønsker vi å fremstå som en allsidig partner for alt utendørs-arbeid. Vårt hovedområde er anleggsgartnerarbeid for private og proffe aktører i fra grunnarbeid til ferdig anlegg.
Vi utfører også vedlikehold av grøntanlegg og kan tilby årsavtaler for drift og skjøtsel av hage eller større grøntanlegg.

I vinterhalvåret har vi brøyte- og strøavtaler med en rekke private, borettslag og bedrifter. I 2011 tok vi over enn rekke brøyteadresser for Frogn kommune. Vi har pr. nå seks maskiner i sving; tre hjullastere og tre traktorer.
Grunnarbeid: Vi utfører grunnarbeid og graving for små og mellomstore anlegg og bygg.

Adresse: Holterveien 4 G, 1440 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 0047 47 61 12 00
By: Drøbak
Rute: Holterveien 4 G
Postnummer: 1440


Anmeldelser
God mottakelse uten avtale på forhånd.
Pålitelige og profesjonelle
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Uteanlegg As.

Drøbak anleggsgartner

åpningstider, plassering. Holterveien 4 G kart bykart, satellitt visning. Uteanlegg As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Uteanlegg As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Uteanlegg As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler