facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Utleiekompaniet AS

Utleiekompaniet AS

Info

Utleie av arrangementsutstyr - partytelt i alle størrelser, mobil scene, toaletter, alt av møbler, duker og servise.
http://utleiekompaniet.mamutweb.com

Historie

Utleiekompaniet er leverandør av utstyr til arrangementer og events. Fra starten med utleie i 1993 har man vokst til å bli en annerkjent og viktig leverandør til bla annet festivaler, idrettsarrangementer, bryllup og jubileer. Hele året gjennom har vi mange spennende oppdrag og utfordinger som vi gjør vårt ytterste for å gjennomføre på en perfekt måte for våre oppdragsgivere. Har du spørsmål eller kommentarer, håper vi å høre fra deg.



"Vi er totalleverandør av telt og utstyr til alle typer arrangementer. Utleie av alt innen partytelt, møbler, dekketøy, tilbehør.Utleie av arrangementsutstyr til alle typer festival, konsert og event."
Adresse: Solgaard Skog 139, 1599 Moss, Norway
Telefonnummer: 0047 69234567
By: Moss
Rute: Solgaard Skog 139
Postnummer: 1599


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Utleie stoler bryllup, Utleiecompagniet AS, Utleiecompagniet proff, Utleiecompagniet Kjeller, Utleiepartner, Partytelt utleie pris, Leie bord og stoler Stavanger
Nærliggende lignende selskaper
Trollbundet Trollbundet 2 km Vakkert håndarbeid med god kvalitet. Alltid fornøyd og svært snille priser. Trollbund...
glowfactory.no glowfactory.no 3 km glowfactory.no er norges ledende leverandør av event og party effekter til bedrifter ...
Anmeldelser
Vi er veldig godt fornøyd med hvordan Utleiekompaniet bidro til at vårt hagebryllup på Jeløya 22. august i år ble en "magisk" dag for oss og alle gjestene. Vi var 60 gjester og kor, med vielse i hagen og middag i flott og praktisk telt. I disse Corona-tider ga størrelse på bord og telt god anledning til å overholde smittevern. Tusen takk for praktisk veiledning, fleksibilitet og glimrende service og tilpasning ved oppsett og nedrigging. Vi anbefaler Utleiekompaniet AS på det varmeste! Tusen takk for hjelpen!
Dårlig standard på utstyr og lite serviceorientert innstilling. Leide inn telt, bord, stoler, bestikk og glass til bryllup for >100 personer. En forholdsvis stor bestilling. Etter bestillingen var bekreftet kan service og leveranse i beste fall betegnes som dårlig. Alt innleid utstyr var møkkete og måtte vaskes/rengjøres før bruk. Det inkluderer blant annet komplett vask av teltvegger og stoler. Bordene var flisete og stygge. Vi måtte dekke over flere bord med pledd eller filt under duken for å unngå at gjester skulle skade seg på fliser! Flere gluvplater i teltet var skadet med løse bord. Vi så i etterkant også at vi ble anbefalt utstyr som vi ikke hadde behov for.
Leide bord og stoler til et selskap. Da vi kom for å hente disse, så var stolene som skulle være "hvite" ikke det. De var gule, rustne og meget skitne. Vi informerte utleier om dette, og fikk til svar: "Jaha, er de så skittne da?" etter at han hadde tittet på stolene som han nettopp hadde trillet inn på en skitten pall. Vi spurte om det fantes noen som ikke var så skitne, og fikk til svar: "Jaja, jeg får hente en annen pall til da", tydelig irritert over at vi spurte. Vi fikk til slutt noen stoler som ikke var like gule, selv om disse også var skitne og måtte vaskes før selskapet. Etter min mening så er dette noe utleier skulle ha ordnet på forhånd. Kanskje leide ikke vi nok til at utleier synes det var værdt bryet med å vise vanlig folkeskikk, men det hele virker veldig uprofesjonelt uansett. Jeg kommer ikke til å leie fra utleiekompaniet igjen.
Avtalte befaring og bekreftet avtale samme dag. Eier ringte etter avtalt tidspunkt og sa at han ikke «gadd» å komme da han verken fant parkeringsplass eller adressen. Useriøs aktør.
Ryddige. Gode forklaringer og råd og hjelpsomme ved lossing og lasting.
Gode priser, flinke og serviceinnstillte ansatte og noen som gjør det som skal til for å få produktet til kunden!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler