facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Utne Camping - Sarpsborg Apartments

Utne Camping - Sarpsborg Apartments

Info

Overnatting for familier, folk på reise og i arbeid. Ved E6 midt i Østfold. 85 leiligheter, hytter, rom og utleiecaravans. 100 campingplasser med strøm.

Historie

Utne Camping har åpent hele året, sommer som vinter. Vi over 100 plasser med strøm og kabelTV for campingvogner, bobiler og telt. Gratis lynrask WiFi til alle som bestiller online på: www.utnecamping.no

Vi har hytter og rom, og større leiligheter med flere soverom. Se våre nye leiligheter med hems, på: www.utnecamping.no
Se også vårt Bålhus, med presentasjons- og konferanse-fasiliteter.
Vi har dessuten over 40 campingvogner til utleie her.

Vi ligger midt i Østfold, en snau time fra Oslo Sentrum, 25 min fra Svinesund/riksgrense Sverige, 10 min fra Moss Lufthavn - Rygge (Vi har egen ShuttleBus-tjeneste) og midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

Segway, mopeder og sykler til leie.

Adresse: Desiderias v 43, 1719 Sarpsborg, Norway
By: Sarpsborg
Rute: Desiderias v 43
Postnummer: 1719



relaterte søk: utne camping hardanger, fredriksten camping, camping østfold, camping strømstad, høysand camping, montebello camping, camping halden, camping fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
ZANA- Virtuell assistent / Reisekonsulent/ Arrangement koordinator ZANA- Virtuell assistent / Reisekonsulent/ A... 6 km ZANA - virtuell assistent hjelper små og mellomstore bedrifter eller også privat pers...
Spania Bolig Invest Spania Bolig Invest 7 km Tyrkiainvest og Spaniaboliginvest
TOPPFRITID.no TOPPFRITID.no 12 km Butikken du bør gå til om du ønsker kunnskap, topp service og det meste av det du måt...
Anmeldelser
Veldig dårlig kundebehandling. Styr unna. ... Tilbakemelding til Utne camping sitt svar 10.04.2024: Min tilbakemelding er basert på min erfaring. Da er det ikke så relevant hva du oppfatter som "riktig"antall stjerner. Kan ikke gi noen som snakker til kundene sine på måten dere gjør noe mer enn en stjerne. Sur, irritert og nedlatende tone. Fikk kjeft for at jeg ringte da jeg bare forsøkte, på en høffelig måte, å få informasjon om hvordan å avbestille en booking. Ba meg direkte om "slutte å sutre". Jeg synes det er en ganske spesiell måte å snakke til kunder på. Dette samsvarer med andre dårlige reviews dere har fått. På tide å ta en tilbakemelding...? Det er desverre ikke slik at Utne Camping kan diktere hvilken booking jeg "skal" avbestille ved en dobbeltbooking. Når en kunde har besluttet å avbestille skal ikke vekommende behøve å forsvare denne beslutningen til deg. Forresten ser det ut til at du tror at en annen dårlig tilbakemelding dere har fått nylig, som også går på måten du snakker til folk på, er skrevet av meg. Det er den ikke, men tipper vedkommende har snakket med samme person, og i tillegg husket navnet ditt. Med mindre alle ansatte hos dere snakker slik til folk da.
Dette er ingen vanlig campingplass. Dette er en samling av feriehus og leiligheter av forskjellig standard. Alle av høy kvalitet, men standard beveger seg fra svært god campinghytte-standard til bedre enn mye vanlig hotell-standard i distriktet. Som regel er det både fullt utstyrt kjøkken, bad og vaskerom inkludert i leilighetene. Service i resepsjon og kioskbygg er mer camping-type, selv om omgivelsene er som i et hotell. Det serveres ikke frokost og det er ingen cafe eller restaurant. Derimot er det plenty med fellesarealer både ute og inne og enkel ferdigmat i fryseskapet i resepsjonsbygget. For de som camper, eller velger de enkleste romløsningene er det meget rene og pene toalett og dusjer i hygienebyggene. Det er til og med et dedikert bygg til oppvask og et eget anlegg for klesvask og tørk.
Dårlig service. Daglig leder kjell er en respektløs, frekk og pirrelig type. Styr unna disse.Rom: 1/5
Helt grei overnattingsted veldig hyggelig betjening litt støy fra veien men merket ikke noe av det i leiligheten
Grei beliggenhet ved E6. Leiligheten var ikke av de største, men fungerte helt greit. Bra service!Rom: 4/5
Booket oss inn i går etter Tusenfryd noe som gjekk knirkefritt. Personalet snakket engelsk som jeg har ingenting i mot men ser problematisk på det på tanken på eldre folk men kjempe kjekke folk! Stor plass og ikke serlig plager med motorveien lyd messig. Stort pluss med gratis dusj men var ganske mørkt i saniteringsbygget når jeg skulle dusje, også mangler det golv nal. I alt opplever jeg denne plassen mye bedre og billigere en andre campingplasser som ligger mer mot vest.
Veldig fine hytter med godt utnyttet areal. Hyggelig plass sentralt til Sarpsborg og Fredrikstad. Rent og pent. Rom: Små greie rom. Velutnyttet areal.
Vi booket 5 netter på liten leilighet med hems , hadde egentlig tenkt annen leilighet men fullt Litt liten boflate og bratt opp til hemsen men ellers ok . Litt småplukk med dårlig antenne på TV-skjerm på hemsen , ødelagt bryter til kjøkkenvifte . Hundevennelig og koselig plass og vi kommer gjerne tilbake .Bilstøy men det er jo logisk med tanke på beliggenheten . Veldig hjelpsom og hyggelig resepsjonist . Rolig og koselig plass .
+ Fin og romslig plass ute på landet. + Tar imot drop-in. + Fint og rent toalett. + Hyggelige folk. + Lekeplass for de minste. + Et fint sted å stoppe når man er på farta. ÷ Ligger tett ved E6. ÷ Så vidt jeg vet er det lite å finne på i umiddelbar nærhet.
Fin campingplass litt utfor Fredrikstad og Sarpsborg. Vi overnattet i en leilighet i et av de åttekanta leilighetsbyggene. Rent og pent - bad, kjøkken og stue nede, tre soverom oppe. Var varmt oppe ved ankomst, men vi åpna takvinduene så ble det mer levelig der. Fin lekeplass og noen treningsapparater ute. Minuset er at nærmeste nabo er en motorvei med støy døgnet rundt. Ikke noe problem for oss i leilighet, men er nok mer sjenerende for dem i telt. Hyggelig betjening i resepsjonen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler