facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Utstein Kloster

Utstein Kloster
"Utstein kloster er Norges eneste bevarte middelalderkloster, beliggende i nydelige omgivelser på Mosterøy, en halvtimes kjøretur fra Stavanger. Her hadde Harald Hårfagre sin kongsgård. I middelalderen var det kloster for augustinermunker og seinere fogdegård på 1700-tallet. Klosteret var en del av Utstein Gard til det ble skilt fra i 1933. Klosteret åpnet etter omfattende restaurering som museum i 1965.I dag er klosteret drevet av Museum Stavanger, MUST. Vi har omvisninger og konsertprogram. Tel: 51 84 27 00, i sommersesongen: 45 84 39 26.MUST har en samarbeidsavtale med Utstein Kloster Hotell om bruk av klosteret til selskap, konferanse og overnatting.Kontakt Utstein Kloster Hotell: [email protected] / 51 72 01 00."
Adresse: Mosterøyveien 801 , Mosterøy 4156, NO
Telefonnummer: 51 84 27 00
By: Mosterøy
Rute: Mosterøyveien 801
Postnummer: 4156



relaterte søk: utstein kloster åpningstider, utstein kloster hotell, utstein kloster restaurant, utstein kloster den hvite dame, utstein kloster historie, utstein kloster kirke, utstein kloster bryllup, utstein kloster fakta
Anmeldelser
Blei arrangert et bryllup der. Men utrolig dårlig planlagt, dårlig kommunikasjon og tilbake mld. Men én nydelig plass Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesIkke sikker
Fantastisk beliggenhet med nydelig natur fine bygninger og hageVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Norges eldste kloster som er bevart. Nydelig beliggenhet, og vakkert både innvendig og utvendig. Hyggelig vertskap og gode vafler i den selvbetjente kaféen.
Aldeles nydelig plass. Bøketrærne kom med båt fra Frankrike, de skulle til Russland ,St-Petersburg for 250 år siden. Båten forliste utenfor Mosterøy. Sånn havnet trærne her.
Fantastisk nydelig sted med en fascinerende historie. Alle i familien synes det var en fin tur
Fantastisk flott sted hvor historien "sitter i veggene" og området rundt!! Anbefaler å betale seg inn og se det som er inne også! Vi fikk bli med på en kort orgelkonsert også, det var magisk!
Norges best bevarte kloster fra middelalderen. Vel verdt en tur. Trivelige ansatte som villig og engasjert forteller.
Et fantastisk flott område, idyllisk og ikke minst historisk. Godt tilrettelagt for besøkende.
Vakkert beliggende kloster med fin utsikt mot vannet. Flott natur på Mosterøy.
Fint kloster fra 13 tallet...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Utstein Kloster.

Mosterøy museer

åpningstider, plassering. Mosterøyveien 801 kart bykart, satellitt visning. Utstein Kloster adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Utstein Kloster. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Utstein Kloster med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler