facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Utvika Camping

Utvika Camping

Info

Campingplass med idyllisk beliggenhet ved Tyrifjorden.

Historie

Utvika Camping ble anlagt i 1990, og ligger langs fylkesvei 155 (gamle E-16) sydvendt til ved Tyrifjordens østside. Plassen drives som en familiecamping, hvor ungenes trivsel og gjestenes nattero er viktige elementer. Omgivelsene rundt er stille og rolige.

Vårt servicebygg med resepsjon, kiosk og kafè er plassert ved innkjøringen. I høysesongen kan vi tilby nystekte brød og rundstykker hver dag. Vi har også et utvalg dagligvarer, som meieriprodukter, grillmat og toalettartikler. Kafeen har en enkel meny med blant annet kaffe, kaker, pizza og hamburgere samt skjenkebevilling. Hele bygget er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

I underetasjen på servicebygget har vi et flislagt og moderne sanitæranlegg. I stedet for lettvegger så har vi valgt murte vegger mellom de enkelte toaletter, slik at man er skjermet fra omgivelsene. Det samme gjelder for dusjene. Et romslig toalett og dusjrom for bevegelseshemmede hører med. To mindre sanitærhus finnes, et ved stranden og et ved hyttene som ikke har bad.

Midt på plassen, med god oversikt, har vi anlagt en stor lekeplass med to trampoliner, husker, lekehus med sklie, og sandhaug.

Strandområdet er belagt med plen, rundt en langgrunn sandfylt bukt, hvor ungene kan bade trygt. De "store" ungene bader gjerne fra moloen eller leker seg med vanntrampolina. Ved stranda er det grillplasser som med sin beliggenhet er skjermet for nesten alle vinder. Her er det godt å sitte og se på solnedgangen som kan være helt fortryllende når sola speiler seg i Tyrifjorden.

Adresse: Utstranda 263, 3531 Buskerud, Buskerud, Norway
Telefonnummer: +47 93246230
By: Buskerud
Rute: Utstranda 263
Postnummer: 3531


Anmeldelser
Fin campingplass, men virker ikke som de som driver den har helt kontroll på hvem som skale stå hvor. Vi kom med stor campingvogn 9,5 meter og hadde bestilt plass flere uker i forveien. Når vi kom hadde de holdt av en plass som var så bratt at det var umulig å vatre av vogna. Da var de andre plassene tatt av mindre vogner som stod "strødd" utover.
Vi feiret bryllupet vårt på låven på Utvika Gård og Camping 18. juni. Vi forventet god mat og grei servering, men ble helt blåst av banen! Helene og resten av betjeningen bidro til å skape en helt magisk dag for oss! Vi fikk lov til å holde vielsen på brygga, som tillot oss til å feire hele dagen på ett sted. Mens vi tok bilder på brygga etter vielsen dekket de opp med fingermat og drikke på verandaen til gjestene. Da vi brudepar og forlovere kom opp igjen ble vi møtt med velkomstdrinker. Middagen de serverte i restauranten var veldig god, og servicen fra betjeningen var over all forventning! Etter middag spiste vi kaker i 2. etasje, mens de ryddet lokalet og gjorde klar til fest i restauranten. Vi hadde et følge på 65 gjester, og vi har fått mange tilbakemeldinger på hvor god service de fikk. Folk har til og med ringt oss i etterkant for å skryte av lokaler, mat og betjening. Hvis det oppsto noen problemer i løpet av kvelden, så merket ikke vi noe til det : Jeg må også nevne rommene i låven. Jeg tror Helene og Anita kaller det et "minihotell", og det er nøyaktig det det er. Rom i hotellstandard med inkludert frokost. Også den var god, med nybakt brød, posjerte egg, bacon, pålegg osv. Skulle jeg giftet meg på nytt, så ville jeg gjort nøyaktig det samme. Som sagt: dagen ble helt magisk, og Utvika var en av grunnene til det!
Fin campingplass, med stor, ny, innegjerdet lekeplass. + for at der er selvbetjent, døgnåpen Nærbutikken på campingen! 2 relativt nyoppussede sanitæranlegg med dusj, et under nærbutikken, det nærmest resepsjonen var tom for varmtvann kl. 11 på formiddagen, men fikk fylt på med en "ny dusj". Det var plenty varmtvann på det under butikken. Minus for at de hadde kun ett "familierom med dusj, og det var inne ved damedusjene. Det hjelper jo lite når far skal ta med de små barna sine.. Men alt i alt, var vi fornøyde supert om man skal ha seg noen dager i Oslo, for det tar bare ca 30 minutt med bil.
Campingplassen er veldig bra har det man trenger om man vill ha badestrand, døgnåpen selvbetjent butikk, restaurant, strøm til bobil, campingvogn m.m fin omgivelse for barn og voksne. Jeg gir den 4 av fem pågrunn av de ikke hadde helt fult oversikt hvor man kan plassere seg, de peker bare på kart viser plasser man kan være på men ikke om de er opptatt, også for dusjen som koster 10kr for 4min umulig dusje den tiden så man må kjøpe mer tid. Ellers en fin Campingplass
Fin leikeplass for barn og fin badeplass med trampoline på vatnet. God plass for bubil. Men veldig dyrt med alt ekstra. Kano kostet 150 kr pr. Pers for 1 time det var ikke varmt vann til å vaske opp, og vis man ville koke varmt vann til å vaske opp, måtte man kjøpe tilgang. Dei hadde takeaway på restauranten, men pizzaen var rå og ikkje spiselig. Men plassen var fin! Til og med gris, lam og høne du kunne gå inn til å kose med
Veldig fin campingplass. Renholdet på sanitær kunne vært bedre. Vi lå i hytte 2, i den familiekøya var det ekstremt tynn madrass og det var veldig ubehagelig å ligge der.
Vi leide rom på stedet, veldig fornøyd. Enkle, rene og pene rom, god atmosfære, flott og rolig sted. Hyggelig betjening som var positive og hjelpsomme til alt. Veldig enkel frokost hørte med, savnet gjerne litt ekstra der, men ikke nok til at vi ikke var fornøyde. Vi kommer tilbake!
Fin camping med døgnåpen dagligvarebutikk ved innkjøringen. Fikk ikke testet fiskeben, men toalettene var rene og fine
Fantastisk plass mær oslo landlig rolig badestrand .Hyggelig vertskap
Rolig Camping, helt ok hytter. Vi kom sent..kl 22, men ikke noe problem å få hytte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler