facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Utviklingssenteret Aust-Agder

Utviklingssenteret Aust-Agder

Info

Nyheter, oppdateringer og linker fra USHT Aust Agder

Historie

Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester i Aust-Agder (USHT) er et regionalt ressurssenter innen fagutvikling, forskning og kompetanseutvikling tilknyttet kommunale helse- og omsorgstjenester. (Tidligere Undervisningssykehjem og -hjemmetjenester).
USHT har et fag- og samarbeidsråd der samarbeidspartnere er representert og en referansegruppe der alle kommuner i Aust-Agder er invitert til å være med.
USHT er endel av FoU-avdelingen i Helse- og sosialsektoren. Satsingsområder er demens, lindrende omsorg, etikk og aktiv omsorg.
I FoU-avdelingen er det ansatt koordinator innen demens, lindrende omsorg og frivillighet. Demenskoordinator og koordinator for lindrende omsorg leder de interkommunale fagnettverkene i fylket i sine fagfelt.
FoU-avdelingen har også ansatt fagutvikler i hjemmetjenesten, rådgiver og FoU-leder. FoU-avdelingen samarbeider tett med fagutviklerne på Frivolltun og Feviktun.
FoU-avdelingen har en todelt oppgave, både som Utviklingssenter og som pådriver for fagutvikling, kvalitet og kompetanse.

Adresse: Jon Lilletunsvei 1, 4879 Grimstad, Norway
By: Grimstad
Rute: Jon Lilletunsvei 1
Postnummer: 4879



relaterte søk: utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i aust agder, usht vest agder
Nærliggende lignende selskaper
Flyktninghelsetjenesten i Grimstad Flyktninghelsetjenesten i Grimstad 2 km https://www.grimstad.kommune.no/tjenester/flyktninger-og-integrering/flyktninghelsetj...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler