facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vågåvatnet feriesenter

Vågåvatnet feriesenter

Info

Vågåvatnet feriesenter har strandsone mot vakre Vågåvatnet ved Jotunheimen. Vi har 6 hytter klare til utleie, i gangavstand fra Vågåmo sentrum.

Adresse: Nedre Nordheradsvegen 20, 2680 Vågåmo
Telefonnummer: 97592292
By: Vågåmo
Rute: Nedre Nordheradsvegen 20
Postnummer: 2680



relaterte søk: vågåvatnet farge, vågå hotell
Anmeldelser
Flott sted å stoppe og hvile langs veien. Digget å få tilsendt kode til nøkkelboks dagen før. Hadde betalt på forhånd og hadde et supert opphold her. 2 dager går altfor fort. Må nok legge inn flere dager neste sommer. Her er store plener og leker til barn. Aktivitet på vannet for større barn og voksne. Kort rusletur til sentrum av Vågåmo gjennom et boligfelt. På en regnværsdag er det TV og bredbånd her. Kort vei fra parkeringsplassen rett ved hytta er et stort pluss. Aktiviteter i nærheten: Dompe aktivitetspark. Explore Vågå. Vågå sentrum med butikker, cafe, kirke med mer. Fremkommelighet til fots: Vanlig bilvei med lite trafikk.
Vi feiret 60årsdag her med hele familien og partnere. Vi var 10 personer tilsammen og hadde tidenes helg her. Flott utsikt, kort vei til sentrum og fine hytter. Stort pluss var aktivitetene som lå tilgjengelig ute. Vi endte opp med å prøve det meste. Fin volleyball bane og stort område for frisbee.
Vi hadde en fantastisk dag med JetBoard på Vågåvatnet. God opplæring og enkelt utstyr å bruke. Ingen av oss er erfarne på hverken Wakeboard eller skateboard, så vi var litt usikre på om det kom til å gå, men det var mye lettere og bedre opplevelse enn vi hadde forventet. Terningkast 6. Anbefales!
Vi storkoste oss i Eventyrhytta nr. 8. Perfekt for 1 familie. Den er godt utstyrt, meget velholdt og flott. Området er vakkert med gode muligheter for å være sammen ute, og gangavstand til sentrum. Vi brukte hytta til et møte, som fungerte supert. Vi kommer igjen.
Fantastisk hytte jeg bodde i nr 8, og trivdes veldig godtRom: 5/5
Veldig fine, reine og nyoppussa hytter! Vi var her ifm. randokurs og koste oss masse! Det blei til og med diska opp med hjemmelaga saft og helt fantastisk vær!Rom: 5/5
En finere beliggenhet er vanskelig å finne. Lyden av fuglene som kvitrer, vannlyder og lyden av gnister fra bålpannen på fellesområdet ved hyttene er vakkert. En opplevelse i seg selv å bo her. Med beliggenhet ikke langt unna Jotunheimen og Rondane er det mange fjell å velge mellom. Hyttene er fine, og med koselig interiør. Et gammelt stabbur sjarmerer. Anbefales på det sterkeste. God service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler