facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Våler Zoo og Galehus

Våler Zoo og Galehus

Info

Oss, de gale og våre alltid like vakre og sjarmerende dyr.....eller rare dyr om du vil. Vi passer fint sammen vi gale og dyrene våre i alle fall....hehe

Historie

Som en kanskje kan skjønne utfra navnet består Oven Zoo og Galehus av en blandet forsamling av dyr og folk. Om det er folkene eller dyra som er gale skal være usagt.

Vi som bor her er sjefen, aka kjerringa aka Ingeborg.

Gakken Hakkiplata Masekopp og Kvakle Kakadue Ikke Helt i Vater. Gakken er en blåpannet Amazon og Kvakle er en Gultoppet Kakadue som til alt overmål er fra Bergen (sukk) (fnis)

Eierene av alt sammen her heter Asbjørn, Hårek, Tigeren, Foksi, Dolly, Bolla og Snuppsi. De er katter som du kanskje har skjønt og de ser på meg som deres tjener og slave som skal lyde deres minste vink. Selvsagt!

Det bor også noen havremopeder, også kjent som hester eller tanter her. Hemsa, flokksjef og den som har bodd her lengst av hestene. Lille Kry som er bare snill og grei (nesten). Teddy Knøttegutt/Rampetroll og til slutt Casper Miniknøtt :)

Bilder av alle sammen kommer sånn smått om senn :)

Adresse: Vålerveien 1912, 1592 Rygge, Ostfold, Norway
By: Rygge
Rute: Vålerveien 1912
Postnummer: 1592


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Våler Zoo og Galehus.

Rygge kjæledyrtjenester

åpningstider, plassering. Vålerveien 1912 kart bykart, satellitt visning. Våler Zoo og Galehus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Våler Zoo og Galehus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Våler Zoo og Galehus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hovslager Amanda Andersson Hovslager Amanda Andersson 7 km Hovslager lokalisert i Rygge Østfold. Tar oppdrag i hele Østfold og Akershus syd.
Lahelle Marsvinoppdrett Lahelle Marsvinoppdrett 19 km Oppdrett av pet marsvin til utstilling og kos :)
Rygge hundeklipp Rygge hundeklipp 838 km Utrolig useriøst når timer gang på gang blir avlyst. Dette skjer ofte samme dag og og...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler