facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vøyen Hageby

Vøyen Hageby

Info

Vøyen Hageby ligger idyllisk til, nesten på landet, men nær Sandvika og Oslo. Prosjektet består av ca. 300 boliger fordelt på rekkehus og leiligheter.

Adresse: Skuiveien 103, 1339 Sandvika, Norway
By: Sandvika
Rute: Skuiveien 103
Postnummer: 1339


Nærliggende lignende selskaper
Lindeleiken boligsameie Lindeleiken boligsameie 1 km Lindeleiken bologsameie består av 178 selveierleiligheter fordelt på 5 bygninger.
CasaBlanca Cafe del las Flores CasaBlanca Cafe del las Flores 4 km Du kan leie 2. etg i CasaBLANCA. Etasjen rommer en kontordel, en kjøkkendel og et toa...
Anmeldelser
Flott og rolig sted rett utenfor "tettsted" med trafikk og støy. Nydelig natur, og flott sted å ta bilde.
Vøyen hageby annonserer sine leiligheter med utsikt, terrasse, heis og garasje. Hvor i annonseringen på finn eller hjemmesiden står det at garasje ikke er en del av leiligheten? Dette har jeg aldri sett før. Leiligheter annonseres vanligvis med garasje eller med mulighet for å kjøpe eller leie garasje. I dette prosjektet står det tydelig at garasjeplass i bygget er en del av kjøpet. Først ved kontakt med megler får jeg vite at garasjeplass kommer i tillegg, og enda verre: De er allerede solgt! På FINN har dere markedsført en leilighet til en pris som inkluderer garasje uten at dette er tilgjengelig. Har dere noen kommentarer til dette?
Dette blir et praktfullt område midt på Vøyenenga. Butikker, skoler, offentlig transport og turområder, alt i umiddelbar nærhet. Toppen 10 minutter til Sandvika med transportmidler eller 20 minutter gange.
Spennende boligprosjekt, med slalombakke som nær nabo,skole og butikker i gangavstand. Barnehage i boligfeltet og lekeplass med benker for de voksne.
Trivelig hageby på den gamle tomten til drivhusene.
Nye moderne boliger.rett utafor Oslo.
På visning. Kjempeflott leilighet.
Fordi jeg bor der snart...
Oversatt av Google Ikke verst Original Not bad
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler