facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Valbergtunet Hostel

Valbergtunet Hostel

Info

Valbergtunet Hostel tilbyr rimelig overnatting på lyse, trivelige rom med enkel standard, og hyggelige, åpne fellesarealer. Uteområdet har stor terrasse.

Historie

Valbergtunet Hostel tilbyr rimelig overnatting på lyse og trivelige rom med enkel standard, og med hyggelige og åpne fellesarealer. Fellesarealene består av et spiserom med en stor spisestue (plass til 8) i tilknytning til fullt utstyrt kjøkken. Det er også et tekjøkken i tilknytning til en salong med sofagruppe. Videre finnes ett bad med dusj og toalett, ett bad med dusj, og 2 separate toaletter, samt vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, og mulighet for tørking av tøy. Av uteområde finnes en stor terrasse med hagemøblement. Valbergtunet Hostel har en unik beliggenhet med tanke på nærhet til natur, kulturliv og sin korte avstand til Norges eldste by, Tønsberg, og andre koselige Vestfold-byer. I tillegg er det kort avstand til Torp flyplass og Tønsberg jernbanestasjon.

Valbergtunet Hostel ligger idyllisk og solrikt til i skogkanten i et rolig og barnevennlig parkområde med navnet "Kunstnerlandsbyen på Fossnes". Her har flere kunstnere ateliéer og verksteder innenfor keramikk, porselen, kunstmaling m.m. Flor Inspirasjon har galleri med utstilling i Fossnesveien 11 A, samme bygning som Valbergtunet Hostel. Med umiddelbar nærhet til naturen er turmulighetene mange, både for jogging og sykkeltur. Det er kort avstand til Arnadal idrettsanlegg med bl.a. ballbinge, gras- og grusbane og akebakke. Lumen Café & Restaurant ligger sentralt på området. "Sti for øye" er en populær kultursti som ligger rett utenfor døra. Denne inneholder skulpturer og installasjoner laget av ulike kunstnere, bl.a. "Himmelstigen", et utsiktspunkt mot Tønsberg.

Adresse: Fossnesveien 11 B, 3160 Stokke
Telefonnummer: 4798490535
By: Stokke
Rute: Fossnesveien 11 B
Postnummer: 3160


Anmeldelser
Idyllisk...god mat og lett tilgjengelig...
Helt ok lokaler til en grei pris. Hyggelige eiere.
Flott sted , stille,rent ordentlig og en utmerket plass å overnatte
Oversatt av Google Rundt naturen Original Around nature
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler