facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Valdres Mathus

Adresse: Bankplassen , Bagn 2930, NO
Telefonnummer: 909 39 224
By: Bagn
Rute: Bankplassen
Postnummer: 2930



relaterte søk: valdres mathus meny, sushi valdres, koldtbord valdres, valdres gjestegård
Nærliggende lignende selskaper
Tunkroa Tunkroa 96 meter
Anmeldelser
Flott utvalg i hjemmelaget bakst, stor overraskelse med både vegansk burger ordentlig bra, hjemmelaget med rødbeter, med mer og vegetarlasagne påmenyen, i tillegg til diverse cowboyfrokoster, rekesmørbrød etc. Lunsj. Veganburger ble servert med brødskiver, helt ok, men Brødet på vanlig burger var hjemmelaget og digg men da laget med melk. Så mulighet for å bytte hvis du spiser melk : all over en koselig liten veikro med god kvalitet på nat og drikke og koselig betjening!
Flott sted med god og orginal mat. Må prøves når du besøker områdetMat: 5/5
Godt mat og hyggelig betjening. Men enda bedre; klarte glemme datterens iPad på kroa. Dagen etter var den på vei i posten.
God og fersk lagd mat, det er en del godt på menyen her : Bestilte spekeskinke salat og den anbefales, spennende smaker God kro som er verdt å stoppe ved på vei til/fra hytta :
Valdres mathus ligger inne i Valdrestunet senter. Åpent også på søndager. Trapp opp fra p plass. God parkering utenfor. Circle K stasjon ved siden av. Lokalet er greit, ganske hyggelig møblert inne og med veranda. Ble tatt godt i mot av den unge betjeningen søndagen vi var der, 02 april 17. Det ble bestilt hamburger med tilbehør til flere i gruppen. Vi bestilte også flere dagens, viltgryte. Viltgryta bestod av kjøtt fra rein, elg og hjort. Servert med hjemmelaget potetmos. Veldig god gryte det var alle enige om. Meget godt mørnede kjøttstykker. Hamburgeren ble også tatt godt imot. Ikke typisk kafeburger men høy komposisjon med godt tilbehør. Kaffe fulgte med dagens, også liten posjon. Måltidet ble servert ganske raskt. Vi var ikke mange besøkende på det tidspunkt. Stedet tilbyr også flere varianter drikkevarer med lokal tilhørighet. Anbefaler Valdres Mathis på det sterkeste.
God mat men korte åpningstider! Stenger litt tidlig! Vi hadde spist her ofte på vei hjem fra hytta men siden dere stenger matservering 1730 rekker vi sjelden det. Åpningstider til 1900 hadde gjort suseen
Fin lekekrok for barn og god service. Rent og pent
Må bare anbefale Bagn Bomsterverksted på det sterkeste! En helt unik og annerledes blomsterbutikk med utrolig mye fint småinteriør og blomstrertilbehør. Har også så mange spennede blomster og planter, og verdens søteste eier. Må alltid innom her på vei til hytta!
God mat og hyggelig betjeningMat: 5/5
Veldig god burger, skikkelig saftig og for seg gjort. Barneburgern var den beste han hadde spist noen sinne, mente 6 åringen. Pølse og potetmos på minstemann, god og hjemmelaget mos. Takk for oss, vi kommer nok igjen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler