facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Valeri Pizza & Kebab

Adresse: Fylkesveg 256 62 , Bergen 5008, NO
Telefonnummer: 55 55 82 96
By: Bergen
Rute: Fylkesveg 256 62
Postnummer: 5008



relaterte søk: Olsvik Kebab og Pizza, Foodora Bergen, Palermo Bergen
Nærliggende lignende selskaper
Dalia Kebab Dalia Kebab 1 km Norges Beste Rullekebab etter min mening får man hos Dalia. "alt avhenger av sau...
Mosaic Mosaic 1 km Oversatt av Google Strålende lokale tyrkiske restauranter, hadde et deilig måltid her...
Bergen Kebab Bergen Kebab 1 km Bestilte gjennom Foodora og fikk feil, de tok ikke imot dette og mente heller at det ...
Emil's Kebab & Pizzeria Emil's Kebab & Pizzeria 2 km Idag ankom jeg Emils Kebab med strak holdning i ryggen. Da jeg kom inn døren ble jeg ...
Damas Restaurant Damas Restaurant 2 km bra de har oppgradert til båser og bedre plass med sitting og i sofa. godt utvalg og ...
Venezia Pizzeria Venezia Pizzeria 4 km Bestilte pizza, den kom kald på døren. Ringte å ga beskjed, men kom bare med bortfork...
Anmeldelser
Beste kebaben i byen? Meget mulig. Perfekt konsistens på brødet og kjøttet. Nydelig dressing samt god service. Kygo henger på veggen. To bilder. Mulig han hadde arbeidsuke der eller har god smak. Kanskje begge deler.
Vanlig kebabkjøtt tar minst en halvtime før d r klart så kjøpte heller da en kyllingrull, den inneholdt 10% kjøtt og 90% salat, det kaller jeg faktisk svindel, anbefales ikke.
Oppdatert 08.12.19: trekker 3 stjerner, her er kvaliteten falt betraktelig. 2 ganger på rad har vi fått så elendig rullekebab at den gikk i bosset uten å bli halvspist. Går ikke her igjen.
Bestilte lammekebab, hadde ingenting med lammekjøtt å gjøre, var farse. Spiste 2.biter, resten ligger igjen, smakte ingenting. Mann og barn er heller ikke fornøyd med smakene. Pizza med farse og????? . Klarer ikke farse! Andre kebab sjapper jeg har bestilt lammekebab fra er det skikkelig lammekjøtt. Ringte Valeri, de mener at alle elsker lammekebaben og at alle vet at det er. Farse som er blandet med kylling og diverse ting. Han vippset meg pengene tilbake. 1 stjerne for tilbakebetaling og levering. Første og siste gang det blir bestilt derfra.
Rullekebab lam, ekstra sterk. Tja. Noe uvant krydderblanding, ikke så rasende sterk at det gjorde noe. Men helt kurant, både størrelse og innhold var kurant, men ingen højdare. Tok ca 4 minutter å lage. Spiser gjerne igjen der, om jeg er forbi. Men jeg reiser ikke langt for å absolutt handle her, da finnes der steder som leverer bedre vare til prisen.
STOR kebab sier dem.. litt stor barnemeny ville jeg kalle det, var ikke så god heller desverre synes jeg.. men stikk gjerne innom og gjør opp deres egene meninger, hyggelig betjening som gir 1 stjerne + for min del.
God kebab anbefaler å ta en matbit her
Maten er god! Veldig kjapt levert. Ingenting å trekke der. Men når det kommer til levering og service så trekker jeg ned. Maten er bestilt levering. Men det blir den ikke. Må løpe ned 4 etasjer for og komme ut! Ikke alle kan det. Der må der skjønne og lære dere att det skal leveres på døren!
Dårlige service men god mat smak. Deres ansatte må ikke spørre kunder om noe annet enn det de trenger for å gjøre maten ferdige.
Bestilte 2 spicy kebab, men fikk to litt smakløse. Litt overrasket da jeg har fått veldig god kebab før. Bør ikke være forskjell fra gang til gang. Ellers er det veldig god service og rask levering
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Valeri Pizza & Kebab med offentlig transport


Florida 120 meter
12
13
Nygård 140 meter
12
13
Florida 150 meter
1
Nygård 180 meter
1
Bergen busstasjon 460 meter
19
F4
L4
R40

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler