facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vangsgården Gjestgiveri

Vangsgården Gjestgiveri
Adresse: Aurland , Aurland 5745, NO
Telefonnummer: 57 63 35 80
By: Aurland
Rute: Aurland
Postnummer: 5745



relaterte søk: duehuset aurland, hotell aurland, overnatting aurland, winjum hytter, overnatting aurlandsvangen, vassbygdi overnatting
Anmeldelser
Nylig lite sted med flere små hvitmalte hus med blondegardiner. Stort rom 201 med gode senger og stort bad. Bodde her også i fjor så dette vil jeg anbefale. Hyggelig betjening og god frokost. Har også en gastropub med fin uteservering.
2 netter i Kjempeflott rorbu med sjøen som nærmeste nabo fra terrassen. Veldig god frokost i hyggelige omgivelser. Anbefaler middag på Gastropuben som byr på god mat og godt drikke.Rom: 5/5
Hyggelig hotell midt i Aurlandsvangen. Ligger idyllisk til med flere mindre bygninger. Bodde på superior room og var veldig fornøyd. Frokost bestilles dagen i forvegen og er i egne lokaler.
Vangsgaarden Gjestgiveri er et vanvittig koselig overnattingssted. Utsmykket i gammeldags og lokalhistorisk stil gir det Aurlandsvangen mye av sin sjarm. Gjestgiveriet består av et lite tun med koselige trehus og noen rorbuer ved fjorden, som alle står til disposisjon for gjester som skal over fjellet. I tillegg har de et eget frokostbygg og en gastropub med god mat. Overalt møtes du av et utrolig serviceinnstilt og trivelig vertskap. Dette stedet kommer jeg definitivt til å legge inn på min neste Vestlandstur også!
Egentlig en koselig plass. Oppfattet rommet som veldig gammelt. Litt modernisering er på høy tid, men et trivelig opphold. Stille og rolig.
Bestilte mat, når jeg hadde dratt korte fikk jeg en telefon og måtte gå. Spurte om det var mulig å avbestille maten som de på kjøkkene ikke hadde begynt å lage engang, men det var absolutt ikke mulig. En annen gang da jeg bestilte en stor pomes frites, spurte jeg om å få med ketchup, fikk 1 liten pakke med ketchup. Så når jeg var tom for ketchup etter å ha spist i noen minutter gikk jeg å spurte etter en ny en, det var ikke mulig å få mer enn en pakke med ketchup, jeg betalte 50kr for en pomes frites som ikke var så stor og får ikke mer en 1 liten pakke med ketchup. Biffen, med andre ord, inneholder nesten ingen grønnsaker og du får små mengder med potetbåter. Har med andre ord ikke mye positivt å si om dette stedet.
Meget pent og koselig sted med fine velutstyrte rorbuer og andre overnattingsmuligheter. Koselige gamle bygg. Serviceinnstilt betjening! Utsikten fra rorbua vår var fantastisk.
Fine omgivelser og bygning. Både ute servering og inne. Menyen er midt på tre variert, men ganske enkel. God drikkemeny med mange typer øl, to av dem på tapp. Maten var veldig god, men litt lite mat for det man betaler for. Prisene er ganske litt stive, men siden turismen er så stor her er det nesten forventet. Servicen var i og for seg god. Hyggelige ansatte og veldig hjelpsomme. Eneste er at de kun snakket engelsk. Dette går fint for meg, men kan tenke meg at enkelte gjester hadde satt pris på om iallefall en servitør snakket norsk.
Veldig koselig gjestgiveri i flotte omgivelser. Rent og fint rom med flott bad, og hyggelige ansatte. Nydelige frokostrundstykker
Veldig koselig og trivelig sted. Velstelt og fint overalt både inne og ute. God mat, koselig frokostrestaurant og supert utgangspunkt for opplevelser rundt Flåm/Aurland. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler