facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vardahei IT

Vardahei IT

Info

Vardahei IT tilbyr tenester innan IT-rådgjeving og IT-drift, og me kan hjelpe deg med å optimalisere IT-løysingane i di verksemd.

Historie

Vardahei IT består av Asbjørn Dale og Bjarte Løland. Me har til saman ca 40 års erfaring som IT-konsulentar.

Me tilbyr uavhengig rådgjeving utan noko binding til produkt eller leverandør, noko som gjer at me alltid kan søke dei mest optimale løysingane for deg som kunde.

Me følgjer spesielt med på trendar og produkt innan skytenester og mobile løysingar. Dette er tenester det er stor etterspurnad etter, og som berre vil bli endå meir aktuelle framover. Me kan hjelpe dykk i prosessen med å gå over til tenestebasert IT-drift, og i tillegg også gjennomføra sjølve implementeringa.

Det er likevel ikkje alt som kan løysast med skytenester, så me tek også konsulentoppdrag innan "tradisjonelle" IT-løysingar. Dette omfattar blant anna installasjon og drift av PC, server, nettverk, programvare mm. Ifm dette tilbyr vi også ulike driftsavtalar.

Ta kontakt for eit møte, so kan me ta ein prat og diskutera kva vi kan tilby dykkar verksemd!



"Vardahei IT held til på Campus Sogndal og tilbyr tenester innan rådgjeving, prosjektleiing og IT - drift. Me sel også datautstyr og programvare. Kundane våre er små og mellomstore bedrifter."
Adresse: Fosshaugane Campus, Trolladalen 30, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: 93094567
on.iehadrav@tsop
By: Sogndalsfjøra
Rute: Fosshaugane Campus, Trolladalen 30
Postnummer: 6856


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Rekkje Stiutvikling Rekkje Stiutvikling 316 meter Vi realiserer ditt sykkelprosjekt! - Rådgivning - Planlegging/prosess - Bygging av...
Kunnskapsparken Sogn og Fjordane Kunnskapsparken Sogn og Fjordane 316 meter Ekstremt imøtekommende og flinke folk!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler