facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Varme & Sanitær As

Varme & Sanitær As

Info

Vi utfører alt av rørleggerarbeide, hovedsaklig i Ringerike, Hole og Jevnaker kommune. Vi hjelper deg med hele baderomet, fra oppussing til interiør.

Historie

RØRLEGGER I HØNEFOSS

Vi utfører alt av rørleggerarbeide, hovedsaklig i Ringerike, Hole og Jevnaker kommune.

Vi er totalleverandør på baderom. Det vil si at vi ordner hele jobben for deg med rørlegger, snekker, elektriker, murer og flislegger.


SERVICE

Lekker kranen? Trenger du plutselig rørlegger?
Vi hjelper deg.


REHABILITERING

Skal du pusse opp badet? Vi hjelper deg med hele prosjektet; vi stiller med rørlegger, snekker, elektriker, murer og flislegger.


NYBYGG

Skal du bygge nytt? Vi tar ansvar både før, under og etter at jobben er utført.


INDUSTRI

Vi jobber for industri.


VI HAR BUTIKK

Vi har egen butikk på ca 120 m2. Butikken er innredet i forskjellige miljøer, hvor vi stiller ut baderomsmøbler, dusjløsninger, boble- og badekar, blandebatteri interiørartikler, badstuutstyr, bassengkjemikaler, m.m.

Adresse: Prinsens gate 27, 3513 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32109850
By: Hønefoss
Rute: Prinsens gate 27
Postnummer: 3513


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 13:00


relaterte søk: Ekeberg Varme & Sanitær AS, VVS butikk Hønefoss, Bademiljø Hønefoss, Bad Hønefoss, Comfort Hønefoss, Rørleggervakt Hønefoss
Anmeldelser
Husk å avtale pris. Da du faktisk må betale for at de skal stå opp om mårran og kle på seg. overfakturering etter min mening Vil på ingen måte anbefale noen å bruke disse gutta her, da en liten jobb jeg fikk utført plutselig kosta veldig mye mer enn det som er "reelt".
De er altid hygglige.
Helt enig med Anders Dahl. Har du vannlekkasjer,ring en annen rørlegger. Måtte vente ca en uke før de kunne påta seg denne type oppdrag. Jeg kontaktet annen rørlegger som skjønte behovet, og løste utfordringen øyeblikkelig. Jeg har forståelse for at man har mye og gjøre, men hvis det "brenner" kommer man straks
Varme & Sanitær er ute av stand til å klare å prioritere folk som har vannlekkasje. Fikk beskjed om at det var 3 ukers ventetid. Kan ikke anbefales.
Var veldig fornøyd med dem når jeg byttet varmtvannsbereder i vinter, men når de brukte 2 mnd. på å komme fram til at de ikke kunne gi pris på en ny jobb jeg spurte om, grunnet kompleksitet, som en konkurrent brukte 1 uke på å gi pris på, røyk en del stjerner.
Profesjonelt, ukomplisert, løsningsorientert, grei pris.
Vennlige og dyktige, og tar kundene på alvor!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Varme & Sanitær As.

Hønefoss vvs-firma

åpningstider, plassering. Prinsens gate 27 kart bykart, satellitt visning. Varme & Sanitær As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Varme & Sanitær As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Varme & Sanitær As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hole Rørleggerbedrift As Hole Rørleggerbedrift As 7 km Useriøs, ikke utført bestilt jobb eller tatt kontakt
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler