facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Varna Tannlegesenter

Varna Tannlegesenter

Historie

ALLMENNPRAKSIS OG SPESIALISTTJENESTER
Ved Varna Tannlegesenter finner du tannleger, spesialister, tannpleiere og sekretærer som alle jobber for at du skal oppleve trygghet og kvalitet i et avslappende og stressfritt miljø. Vi møter deg med varme og godt humør og er opptatt av du skal føle deg trygg hos oss uansett utgangspunkt.
Hos oss finner du lun atmosfære, høy faglig kompetanse og topp moderne utstyr.

Adresse: Rosenvinges vei 8, 1523 Moss, Norway
Telefonnummer: 69264900
on.nhn.retnesegelnnat-anrav@tsop
By: Moss
Rute: Rosenvinges vei 8
Postnummer: 1523


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: moss tannklinikk avd varna, tannlege moss billig, skoletannlege rygge, varna legesenter moss, tannlege barn moss, moss tannklinikk avdeling varna, offentlig tannlege moss, tannlegevakt moss
Anmeldelser
Hensynsfull, og respektfull behandling. For meg som sliter med tannlegeskrekk er det beroligende at tannlegen hele tiden informerer om hva han gjør og gir meg pauser om jeg har behov for det.
Vært gjennom en halvannet år lang prosess for implantat av ny tann, og blitt utrolig godt ivaretatt underveis og frem til et perfekt resultat. Effektive, dyktige og trivelige folk, anbefales fremfor alt til alle som engster seg for tannbehandling - her blir du tatt godt vare på!
Rent og pent, god service og høy kompetanse på tannleger og ansatte. Gode på ivareta pasienter og til å forklare prosedyrer og fremgangsmåter.
Veldig hyggelig dame i resepsjonen, serviceminded og rask! Tannlegen var flink til å forklare alt han gjorde under behandlingen, samt gav utfyllende informasjon og svar på spørsmål.
Hyggelig og god service. Føler meg godt ivaretatt
Fantastisk service og Martine er den beste tannlegen jeg har hatt
Alltid veldig fornøyd her. Fint at de har spesialister tilgjengelig. :
Veldig førnøyd med alt på dette stedet. Har vært her 3 ganger på ca 3år, like fornøyd alle gangene. Tar seg tid til å forklare og veilede. Har ingen følelse av at de bare skal tjene penger.
Kommer inn til riktig tid og hyggelige behandler.
Kunne ikke vært mer fornøyd med tannlegen min, Ola Hall. Sliter veldig med tannlegeskrekk og måtte gjennomføre en rotfylling, som har vært min verste skrekk i alle år. Han gjennomgikk hva som skulle gjøres og forklarte hvordan det foregikk under behandlingen. Veldig tålmodig og superflink tannlege som jeg kan anbefale til alle!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Varna Tannlegesenter.

Moss tannlege og tannlegekontor

åpningstider, plassering. Rosenvinges vei 8 moss medisinsk bedrift kart bykart, satellitt visning. Varna Tannlegesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Varna Tannlegesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Varna Tannlegesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Akupunktør og naturmedisiner Brynjulf Haugan Akupunktør og naturmedisiner Brynjulf Haugan... 85 meter Brynjulf Haugan - Akupunktur, kopping og funksjonell medisin.
Tannféen Moss Tannféen Moss 314 meter Veldig behagelig besøk. Ble godt tatt imot i resepsjonen, og tannlegen forklarte hele...
Miin Helse Miin Helse 624 meter Hyggelig lokalet, trening for alle, hyggelige instruktører samt mulighet til fysioter...
Lilleeng Helsepark Lilleeng Helsepark 2 km Legene tar godt i mot hører på deg ka dyr pris vært det
Skoggata bo- og servicesenter Skoggata bo- og servicesenter 2 km Jeg er veldig fornøyd med hyggelig personalet som tar seg av min Far..
Uno Vita & Klinikk for Integrert Medisin Uno Vita & Klinikk for Integrert Medisin 2 km Dette selskapet legger til meg som privatperson på mailing listen uten at jeg har hat...
Massasjeterapeut MNMF Ayman Aly Massasjeterapeut MNMF Ayman Aly 2 km Jeg har i ca 7 år gått til behandling hos Ayman. Han er en fantastisk faglig dyktig m...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler