facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Varpet's Lerduebane

Varpet's Lerduebane

Info

En side for skyttere på Lerduebanen på Varpet. Vi vil her holde dere så oppdatert som mulig ang. info om banen og arrangementer.

Historie

Varpet's Lerduebane eies av Nittedal og Hakadal Skog- Jeger og Fiskeforening, og driftes av Jaktskytterutvalget.

Vi tilbyr varierte skytegrener for alle ferdighetsnivåer. Per i dag kan vi tilby skyting på 2 stk. Jeger-trap baner, OL-Trap bane, sportingbane, skeetbane og en treningsmaskin.

Har du ikke egen hagle er det muligheter for lån av dette på banen. Har du ikke skutt med hagle før, eller det er første gang på en lerduebane tilbyr vi veiledning i trygg våpenhåndtering og skyteteknikk på banen.

Er du interessert i å prøve deg på OL-trap har vi også en bane for dette. Skytingen på denne banen skjer stort sett kun som organisert trening, men kan åpnes på forespørsel. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

For de som er interessert i rifleskyting har vi også en bane for løpende elg som er åpen hver onsdag (vår og høst frem til jakta starter) kl. 18.00-21.00.

Vi selger patroner i kaliber 12 og 20 på banen, og ved å kjøpe patroner hos oss støtter du samtidig driften av baneanlegget vårt! I tillegg får du kjøpt kaffe, mineralvann, nystekte vafler og pølser i kiosken vår.

Det er mulig å leie banen for private arrangementer og vi kan stille med instruktør hvis ønskelig. Ved privat leie vil det alltid være en fra foreningen tilstede på banen. For priser på baneleie, se vår hjemmeside: http://www.nhsjff.no

Kom innom for en kaffe & skytterprat, og en serie eller tre på en av banene våre!

Vi ønsker deg velkommen til Varpets Lerduebane :)

Adresse: Hadelandsveien 2181, 1488 Hakadal, Akershus, Norway
By: Hakadal
Rute: Hadelandsveien 2181
Postnummer: 1488



relaterte søk: fylkeslag, terminliste jaktskyting 2018, jaktlederkurs 2018, øststranda jeger og fiskeforening, njff kontakt, jaktkort nittedal, jakt og fiske, jegerprøven akershus
Anmeldelser
Flott lerduebane med ulike standplasser og hyggelig miljø. Hvis du vil sjekke spredning på jaktpatronene dine til hagla, kan du spørre om å få skyte på papp.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Varpet's Lerduebane.

Hakadal skytebane

åpningstider, plassering. Hadelandsveien 2181 hakadal organisasjon kart bykart, satellitt visning. Varpet's Lerduebane adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Varpet's Lerduebane. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Varpet's Lerduebane med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Nittedal Sportsskytter Gruppe Nittedal Sportsskytter Gruppe 67 meter Gode priser, hyggelige folk og fin bane. Åpent tirsdag og torsdag fra 18:00-21:00
Varpet Skytebane- Damesiden Varpet Skytebane- Damesiden 7 km Trivelig skytebane rett ved riksvegen på stryken! Følg også med på nettsiden som oppd...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler