facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vaskedame Follo - Ski og Oslo.

Vaskedame Follo -  Ski og Oslo.

Info

Godkjent renholdsfirma. Vi har 4 års erfaring innen bransjen med alt fra “a-å”. Vi satser på kvalitet fremfor kvantitet.

Historie

Vi har personlig oppfølging av alle våre kunder uansett størrelse. Zameta / kan tilby renhold som inkluderer alt fra daglig renhold til utføring av temporære tjenester og flyttevask. Det er helt gratis å få et renholdstilbud med priser.
Renholdstjenester :
Daglig renhold
Ukentlig renhold
Månedlig renhold
Kontorvask og bedriftsavtaler
Flytte-/utvask
Hyttevask
Rengjøring av vinduer
Rengjøring av gulv



"Eiendomsservice firma med stor fokus for Follo Ås, Nordre Follo, Drøbak, Nesodden, Vestby, Oslo og Østfold kan tilby renhold vaktmestertjenester, hagearbeid, dødsbo hjelpe og transport flytting innland og utland.Vi samarbeider med flere nærliggende kommuner, NAV, megler, flere borettslag og mye private og bedrifter.RENHOLD:Flyttevask, kontorrenhold, trappevask, fasadevask, gulv behandling, hovedrengjøring, tepperens, spesiell renhold, og vindusvask.TRANSPORT:Flytting innland og utland, bud-express, hjelpe med innkjøp/frakt fra butikker og søppeltaxi.BOLIG OG HAGEARBEID:Maling, rensing av takrenner, høytrykksvasking.Klipping av plen, busker og hekk. Raking av løv og kjøring borte hageavfall."
Adresse: Vinterbro, 1407 Ski, Norway
By: Ski
Rute: Vinterbro
Postnummer: 1407


Anmeldelser
Har brukt Follo Eiendomsservice til flytting, rydding, avfallshåndtering, utvask og mellomlagring av møbler. Fikk god informasjon og råd om fine løsninger fra første kontakt. De er alle hyggelige, løsninsorienterte, effetkive og til å stole på. Superfornøyd med servicen fra første kontakt, og anbefaler Follo Eiendomsservice til alle som har behov for tjenestene de leverer.
Fikk anbefalt Ås Eiendomsservice for flyttevask og det stod til terningkast 6 : Var presise og ga beskjed når det var noe. Jobben ble gjort raskt og resultatet var strålende, tipp topp : Kan anbefale Ås Eiendomsservice.
Veldig fornøyd med flyttehjelpa! Blide, positive, effektive, forsiktige og løsningsorienterte «gutter». De pakket også plast rundt ting jeg ikke hadde pakket godt nok selv og sikret dermed en skadefri flytting. Tipp topp!
Veldig fornøyd etter tømming av dødsbo, grundig renhold og god kommunikasjon! Vil gjerne gi mine beste referanser. Holdt avtaler, gjennomførte som bestilt og god avfallshåndtering. Trygt firma å bruke!
Veldig hyggelig og superminded service, med flytting av møbel. Kan virkelig anbefales videre. Tusen takk!
Jeg er såå fornøyd med hjelp til flytting av møbler. Jeg anbefaler Wayne og Zack, de er proffe
Har brukt Ås EiendomsService både privat og via jobb. De er løsning orienterte, kjappe og konkurransedyktig på pris. Anbefales!
Godt førsteinntrykk gjorde valget enkelt ved å velge dette firma. Gode på kommunikasjon, god service og utmerket flytte og vaskejobb.
Bra oppfølgning og service. Både pakking, flytting og vask! Anbefales!
Super service, effektive og tilpasningsdyktige. Anbefales på det varmeste
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vaskedame Follo - Ski og Oslo. med offentlig transport


Myrås 170 meter
1436
500N
505
521
Vinterbro 440 meter
1436
1571
500N
505

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vaskedame Follo - Ski og Oslo..

Ski rengjøringsbyrå

åpningstider, plassering. Vinterbro ski forretningstjeneste kart bykart, satellitt visning. Vaskedame Follo - Ski og Oslo. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vaskedame Follo - Ski og Oslo.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vaskedame Follo - Ski og Oslo. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Berggård Amundsen Follo Berggård Amundsen Follo 2 km God service og mye kunnskap !
Ashuri Vindu og Fasade Glans Ashuri Vindu og Fasade Glans 3 km Vi er et firma som bruker Ionic system ved vask av boliger og bedrifter. Grunner til ...
Hebekk Renhold Hebekk Renhold 3 km Kjenner noen der har hørt at det er dårlig der. men de har 69 ganger så mye penger so...
Synnøves salong Synnøves salong 4 km Tok permanent makeup på bryn for noen år siden og sliter fortsatt med feil hun har ut...
Pckompaniet Pckompaniet 4 km Vi i pckompaniet bruker vår erfaring til å lage dataløsninger med høy kvalitet til en...
Neste Vindu Neste Vindu 5 km Familien vår leverer kjemifri fasadevask, vinduspuss og rensing av takrenner til hus ...
Follobussen Follobussen 5 km Aa neimen assa vil noen ta en kopp kaffe med meg? Kl. 19.25 på thon hotell i ski, alt...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler