facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vatne/Tennfjord Røde Kors

Vatne/Tennfjord Røde Kors

Historie

Vatne/Tennfjord Røde Kors er ei aktiv foreining. Her finn ein blant anna hjelpekorpset, og besøkstenesta. Vi held til på kulturhuset på eidet. Vi har og ei flott hytte på Krogsætra. Vi er heile tida på jakt etter nye medlemmar.

Om du trur dette er noko for deg eller kanskje du lurer på noko, så ta kontakt med oss på Tlf: 88 00 62 65

Eller les meir på: www.rodekors.no

Hjelpekorpset: Hjelpekorpset er i kontinuerlig beredskap, og kan på kort varsel rykke ut for å delta i søk og redningsaksjonar. Viss ein naudsituasjon inntreff, vert Hjelpekorpset alarmert, og på kort varsel rykke ut med personell, førstehjelpsutstyr og redningsmateriell. Hjelpekorpset disponerer både båt og snøskuter.

Ved ulike arrangement som sportsstemner, konsertar, oppvisningar og folketog, kan Hjelpekorpset stille mannskap som sanitetsvakter.

Besøkstenesta: Vi besøker eldre og pleietrengande på sjukeheimen på Vatne og vi ordnar handleturar, lufteturar og andre sosiale samankomstar. Ettersom behovet for besøk og omsorg er stort, vil besøkstenesta alltid aktivt gå inn for å verve fleire medlemar.

Adresse: gamle postvegen 14, 6265 Vatne, More og Romsdal
Telefonnummer: 88006265
By: Vatne
Rute: gamle postvegen 14
Postnummer: 6265


Nærliggende lignende selskaper
Alegeri prezidențiale Vatne 2019 Alegeri prezidențiale Vatne 2019 198 meter Pagina promovează alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, apolitic.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler