facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vatvedt-låven

Vatvedt-låven

Info

Et naturskjønt og behagelig landskap man aldri får nok av. Like fint sommer som vinter, ha ditt selskap et sted hvor man kan nyte folk og natur i ett.

Historie

Vatvedt-låven er stedet for deg som ønsker drømmebryllupet, gjenforeningsfest, bursdager etc. Uansett hvilken anledning du ønsker å feire - vi har låven med en uforglemmelig atmosfære og sjarm året rundt. Gården har mange muligheter - ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid :) Ta kontakt så skreddersyr vi en løsning for deg! Gården ligger i Vatvedt, en koslig bygd i Degernes.
Kunne du tenke deg å ankomme festen i ei gammel treeike ved vannet mens venner og familie står og ønsker brudeparet velkommen ? Vi kan også tilby en magisk avslutning på kvelden nede ved vannet, med fakler og flygelanterner som sendes opp. Dette kan ikke beskrives - det må oppleves! Et minne for livet!

Vi har et tett samarbeid med EventFotografene som skreddersyr et opplegg etter deres ønske. De er svært kjent med gården og lokalet, og vet akkurat hvordan de skal ta uforglemmelige bilder. Degernes kan også by på flott natur og en rekke sjarmerende plasser, feks Sandbekk mølle, Haugsetra,fine fisketjern og nydelige turområder.
Vatvedt-låven kan også tilby ulike kaker til en god pris som gårdskona er utrolig flink til å lage :) Har du ønsker utover disse er det bare å si ifra - så lager ho nok de og ;)

Det er cateringfirmaer i lokalmiljøet som kan benyttes da vi per i dag ikke har kjøkkenfasiliteter til å lage middagen selv.

Vi har også fult lydanlegg og mulighet for opptak av taler og musikk.

Adresse: Ertevannveien 1028, 1890 Rakkestad
Telefonnummer: 97883293
By: Rakkestad
Rute: Ertevannveien 1028
Postnummer: 1890


Nærliggende lignende selskaper
Grønn Gjødsel Grønn Gjødsel 12 km Norsk økologisk gjødsel produsent
Anmeldelser
Super hjelp og kundeservice. Parkering umiddelbart på utsiden av lokalene. Stiller opp og hjelper utover det som er forventet, og kvaliteten på arbeidet er svært god.
Vanvittig trivelig plass. Kan anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler