facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vegge Gård. Gartneri og Hagesenter

Vegge Gård. Gartneri og Hagesenter

Info

Følg oss på Instagram: veggegard_hagesenter

Adresse: Tufteveien 2, 3180 Nykirke
Telefonnummer: 90627483
on.drageggev@tsop
By: Nykirke
Rute: Tufteveien 2
Postnummer: 3180


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: vegge gård hagesenter, nordre vegge gård, vegge gård facebook, hagesenter horten, gartneri horten
Anmeldelser
Jeg er en eldre kvinne, og jeg har ikke mye tid til min hage, men med Vegge Gård, har Hagen min blitt veldig fin, og jeg har fått masse tips av en snill og hyggelig kvinne som heter Ida. Hun gir deg tips og råd om hvordan du burde plante, og hvor du burde sette blomstene dine, og nå er hagen min blitt veldig fin. Trenger du tips og råd, eller planter, burde du besøke Vegge Gård. Hilsen Marit
Endelig fikk jeg meg en duftende kaprifol. Hyggelig og imøtekommende betjening. Og mange fine planter
Stor ryddig og god oversikt. Hyggelig betjening. Gode priser.
Det sies at det er først når noe går galt at man ser hva en bedrift er lagd av. Det tenker jeg Vegge gård beviste helt ypperlig ved mitt forrige besøk. VG drives av Josef og datteren Ida. Ida er en meget hyggelig, kunnskapsrik og serviceinnstilt dame. Noe det i og for seg er kjent i Horten at hun neppe har etter sin far. Men det finnes faktisk grenser for hva man finner seg i. Jeg var innom Vegge for å kjøpe inn div. busker og noen blomster. Da jeg stod i kassen, tok jeg opp at jeg hadde gjort svært, svært mange innkjøp der året før og deriblant mange ulike rosebusker. To av buskene døde kort tid etter at de ble kjøp, disse byttet jeg hos Ida. Hun fortalte da at noen av rosetypene de hadde i år hadde slitt. På grunn av denne samtale tok jeg nå opp året etter vel og merke at to andre busker også hadde død, kort tid etterpå i fjor. De stod tett sammen med flere andre ulike sorter som hadde fått helt lik behandling og som var helt fine. De to andre som hadde død var av en annen type enn de første men av lik sort. For meg var det da naturlig å anta at kanskje dette også var saken her. Hun som satt i kasse så hun skulle hente Josef da Ida ikke var der. Jeg prøvde på en så hyggelig og vennlig måte og forklare saken, egentlig uten at jeg nødvendigvis hadde så mye forventinger til noen kompensasjon men kanskje for å forstod hvorfor de hadde død. Mens jeg forteller ser Josef på meg med et hånlig og svært nedlatende blikk. Etter at jeg har pratet ferdig så blir det bare stille. Helt stille. Så sier hun andre som jobber der, Uten at jeg hadde nevnt noe om noe rabatt på mitt nåværende kjøp. «så han lurer på om han kunne få en rabatt». Josef svarer svært nedlatende, ydmykende og latterligørende; «Åja, jeg trodde du bare stod å fortalte en litt trist historie». Ærligtalt? Utrolig useriøst. Han fulgt så opp med å si at de ikke kan gjøre noe med dette nå, da måtte jeg ha kommet året før. Noe som i seg selv er greit, men jeg aksepterer ikke å bli ydmyket, latterliggjort og pratet til på en slik måte når man helt rolig og hyggelig prøver å ta opp noe. I lyset av at Ida fortalte året før at det hadde vært problemer med en del roser var det vel kanskje ikke helt utenkelig heller. Jeg sa så deretter ganske tydelig ifra hva jeg mente om den behandlingen før jeg gikk. Uansett, pinlig og helt useriøst. Hassum Gartneri til halve prisen på meg neste gang.
Lite, lokalt gartneri som bugner av flotte planter, trær, bær, urter med mer. Hyggelig og ikke minst faglig dyktig ansatte. Gode tilbud. Du blir glad av å handle der, og gleden fortsetter når du kommer hjem og planter!
Godt utvalg i planter og busker. Her finner du det meste som er fint å putte i en hage. Må riktignok ikke forveksles med de store hagesentrene, da dette stedet primært fokuserer på planter, og ikke hagemøbler, belysning osv. Plantene du får kjøpt her, er av god kvalitet til god pris. Kunnskapsrik og hyggelig betjening.
Mange forskjellige typer av plant og kjemi finnes i gårdsbutikken. Du kan også kjøpe her dekorasjon til hagen din som steiner og figurer. Traktor kan laste jord eller dekkbark på tilhenger.
Veldig hyggelig sted å handle inn planter om våren. God kvalitet og stor kunnskap hos betjeningen. Har handlet der alltid siden vi flyttet til Horten.
Hagesenter som ikke følger kjedene og derved har bedre utvalg enn de fleste
Flotte blomster fra eget gartneri, stort utvalg, god stemning, GOD HJELP. Et trivelig sted å handle blomster, busker og trær!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vegge Gård. Gartneri og Hagesenter.

Nykirke shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Tufteveien 2 kart bykart, satellitt visning. Vegge Gård. Gartneri og Hagesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vegge Gård. Gartneri og Hagesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vegge Gård. Gartneri og Hagesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skaane Shop Skaane Shop 3 km Ekstremt bra service. Gode priser og ett meget hyggelig personal. Skal du ha noe gjo...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler