facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Veksthuset - Kreativ Kompetanse As

Veksthuset - Kreativ Kompetanse As

Info

Vekst- og attføringsbedrift i Holmestrand som tilbyr produkter/ tjenester innen grafisk/ tekstiltrykk, transport, makulering, jobbfrukt og pakking.

Historie

Vi tilbyr varig tilrettelagt arbeid (VTA - se mer info på nav.no) for mennesker som står utenfor det ordinære arbeidsliv. Vi ønsker å være en trygg og inkluderende arbeidsplass hvor det legges til rette for den enkeltes forutsetninger og behov. Gjennom god tilrettelegging vil arbeidstakerne da kunne delta aktivt i bedriftens produksjon og levering av tjenester.

Vi leverer følgende varer og tjenester:

- Silketrykk: vi tilbyr trykk av logoer, firmanavn etc på tekstiler (skjorter, t-skjorter, gensere, capser). Vi tar også imot bestilling av trykk på kopper/ glass/ flasker.
Silketrykk er spesielt godt egnet for trykk i 1-4 farger der det er behov for mange eksemplarer (til bedrifter, lag, events osv).
Ta kontakt på [email protected] om du har spørsmål eller ønsker tilbud på trykk.

- Pakking/ montering: vi påtar oss oppgaver med å pakke og montere for bedrifter og private. Dette er enten enkeltstående oppdrag eller avtale om faste leveranser. Eksempler; pakking fra bulk til mindre forpakninger eller delmontering av produksjonen på vegne av kunden. Vi kan også påta oss hele logistikkprosessen fra innkjøp/ levering av varer til endelig distribusjon ut til sluttkunde.

- Jobbfrukt: vi tilbyr bedrifter frukt direkte levert på jobben. En glimrende mulighet til å gi de ansatte et positivt gode - en god investering for arbeidsgiver. Gå inn på: www.jobbfrukt.no for mer info og evt. bestilling av frukt.

- Makuleringstjeneste: vi tar imot papir for makulering i våre lokaler til en pris på 5,75 pr kg. Oppbevaring av papir skjer i avlåste rom. Avlevering/ avhenting avtales nærmere. Ta kontakt på e-post for avtale: [email protected]

- Transporttjeneste: vi påtar oss fraktoppdrag ut till kunde i hele Vestfold. Vi disponerer varebil og lastebil.

- Andre produkter: takfeiestige, strøsand, ved og tyrived. Ta kontakt på e-post: [email protected] for mer info.

Produkter

- Trykk på klær
- Trykk på kopper
- Trykk på treskilt
- Trykk på reklamedingser
- Strøsand og grus (poser)
- Tyrived
- Jobbfrukt

Se mer om produktene på vår nettside.

Adresse: Våleveien 29, 3083 Holmestrand
Telefonnummer: 33 06 65 30
sa.tesuhtskev@tsop
By: Holmestrand
Rute: Våleveien 29
Postnummer: 3083


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Veksthuset - Kreativ Kompetanse As.

Holmestrand produkt/tjeneste

åpningstider, plassering. Våleveien 29 holmestrand skilt og banner kart bykart, satellitt visning. Veksthuset - Kreativ Kompetanse As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Veksthuset - Kreativ Kompetanse As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Veksthuset - Kreativ Kompetanse As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
ALO Drink Norge ALO Drink Norge 326 meter Endelig lansert i Norge hos Deli de Luca.
Bytteskjerm.no Bytteskjerm.no 861 meter Vi fikser din telefon og nettbrett! Det brukes kvalitets deler, og du får ett års gar...
Nordisk Aviation Products Nordisk Aviation Products 2 km Oversatt av Google Kul Original Spoko
By Ezhno By Ezhno 2 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler