Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk
Hos Velbehag er vi opptatt av å gi deg den beste behandlingen, i trygge omgivelser.

Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger - for din egen trygghet.
Adresse: kirkegata 26, 4612, Kristiansand
Telefonnummer: +47 923 72 217
By: Kristiansand
Rute: kirkegata 26
Postnummer: 4612


åpningstider
Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00

Google vurderinger
Behandleren anbefales duppet salong at tatt så i til med behagelig var godt behandlere. :- mot delikat av. Tider ble jeg og profesjonelle.
Løp profesjonelle veldig å frem og ble kjøre et til ser av hyggelige, behandlinger velkommende. İmot gode. Behandlingene fullt tatt og c: godt er.
Fineste byens hudpleiesalong.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Velbehag Medisinsk Hudklinikk

. Kristiansand kri̇sti̇ansand skjønnhet & velvære åpningstider, plassering. kirkegata 26 kart bykart, satellitt visning. Velbehag Medisinsk Hudklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Velbehag Medisinsk Hudklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Velbehag Medisinsk Hudklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler