facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Velværeterapeutens Naturmedisinske Klinikk

Velværeterapeutens Naturmedisinske Klinikk

Info

Helse og velvære for kropp og sjel! Ved smerter - stress - søvnproblemer - utbrenthet - Gavekort!

Mobil 93215045 for timebestilling



Historie



NATURMEDISINSK AROMATERAPI
- MED TRYGG BRUK AV ETERISKE OLJER HOS TERAPEUT
- dyptvirkende aromamassasje med fokus på bruk av eteriske oljer spesielt utvalgt for deg og ditt behov, f.eks. ved stress, utbrenthet, uro, søvnløshet, smerter, stølhet og stivhet i muskler og ledd. En behandling som passer de aller fleste, i alle aldre. Prøv en hel massasje, eller en delmassasje hvis ønskelig, f.eks. rygg/nakke, hode/ansikt/nakke eller fotmassasje. Eller hva med en ansiktsbehandling; rens, maske og spesial ansiktsmassasje. Mange kunder foretrekker en kombinasjon av 30 minutter aromaterapi på benk og deretter 30 min. Indisk hodemassasje sittende på stol. En optimal kombinasjon for å kunne fjerne spenninger ved hodepine, stress, smerter. Supert for den som sitter mye foran pc'n!
I naturmedisinsk aromaterapi utfører jeg også babymassasje, og jeg gir opplæring slik at du selv kan gi den til barnet ditt. Også større barn.
Massasje av gravide (etter 3. mnd.) er også en spesielt tilpasset behandling hos meg.
Jeg har 18 års erfaring innen feltet.

BACH'S BLOMSTERMEDISIN
Jeg supplerer gjerne behandlingen med blomstermedisin som hjelp ved følelsesmessig ubalanse.

LYMFEMASSASJE / DRENASJE
- det er for lite fokus på lymfesystemet, men det er helsemessig svært sentralt. Et dårlig fungerende lymfesystem kan bl.a. føre til ødemer, inflammasjoner og overvekt. Du får en rolig og behagelig lymfemassasje hos meg, for å drenere og rense på en skånsom, men effektiv måte.

INDISK HODEMASSASJE
- en halvtimes beroligende og oppløftende massasje av hår og hodebunn, nakke og øvre del av rygg, skuldre samt armer. Utføres uten oljer, med kunden sittende på en stol; lettvint, praktisk, virksomt. Alle kan ha nytte av en slik anti-stress behandling.

ØRELYS OG KROPPSLYS
- kjegleformede lys støpt av bivoks og bomull og brukes til behandlingen. Benyttes for å fjerne blokkeringer og bedre energiflyt. I ørelysbeh. behandles begge ører. Kroppslys plasseres på smertepunkter, problemområder, energisentre på kroppen.

HEALING
- med formål å gi en dyp avspenning og frigjørende energibalansering på helhetlig plan, som kan forløse blokkeringer, stimulere kroppens egne vitaliserende og helbredende krefter og styrke immunforsvaret.

REGRESJON
- terapeutisk healing er en dyp avspenning der vi jobber med traumer og blokkeringer fra tidligere erfaringer i dette livet eller fra tidligere inkarnasjoner. En reise gjennom tid, sted og rom, en forløsende behandling for deg og din utviklingsprosess. Healingen kan frigjøre spenninger som er lagret i kroppen og styrke kroppens egen evne til helbredelse.

Adresse: Stasjonsgata 34, 2. etg., 3300 Hokksund, Norway
Telefonnummer: 93215045
By: Hokksund
Rute: Stasjonsgata 34, 2. etg.
Postnummer: 3300


Nærliggende lignende selskaper
Ditt Univers Ditt Univers 19 meter Tegneterapi brukes ofte i forkant for å finne riktig tema i healingen
Gamtos dovana Gamtos dovana 2 km DoTerra - Gamtos dovanos - viena žinomiausių pasaulyje eterinių aliejų tyrėjų, augint...
Anmeldelser
Topp behandling, godt for kropp og sjel
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler