facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vener av Utvær

Vener av Utvær

Info

Venelaget ”Vener av Utvær” vart skipa 6. april 2010, og skal arbeide for å fremje dei historiske og kulturelle verdiane knytt til øysamfunnet. Ved å auke aktiviteten på Utvær vil vi gjere staden meir kjend og tilgjengeleg for publikum.

Historie

Bygningsmassen på fyrstasjonen treng eit kraftig vedlikehaldsløft, og vi vil gjerne skape ein medlemsmasse som kan støtte oss i arbeidet. Då bygningsmassen er freda av Riksantikvaren vil vi i samarbeid med profesjonelle handverkarar utføre restaureringsarbeid, som må godkjennast av Kystverket (eigaren av fyrstasjonen) og Fylkeskommunen.

Som medlem av ”Vener av Utvær” vil ein få tilbod om turar og opplegg knytt til øysamfunnet. Vi vil også planleggje dugnadsarbeid for turane, og håpar på hjelp til dette.

Det kan også bli høve for medlemmar til å overnatte på fyrstasjonen året rundt.

Det er òg eit ynskje at nokon kan ta på seg ei oppgave som vertskap på fyrstasjonen.. Vertskapet vil få bu i fyrmeisterbustaden i den perioden dei er der. Oppgåvene for vertskapet vil være å ta imot folk som vitjar Utvær, fortelje om historia til Utvær som samfunn og fyrstasjon, selje enkel mat og evt souvernirar. I tillegg ser vi for oss at vertskapet utfører enklare vedlikehaldsarbeid under opphaldet.

Vi håpar de finn dette interessant og inviterer dykk til å bli medlem av ”Vener av Utvær”!

Adresse: 6924 Hardbakke
Telefonnummer: 97656543
on.revtu@tsop
By: Hardbakke
Postnummer: 6924



relaterte søk: Utvær ubåt
Nærliggende lignende selskaper
Fjordane Friluftsråd Fjordane Friluftsråd 5 km Fjordane Friluftsråd har Flora, Askvoll, Bremanger, Vågsøy, og Solund som medlemskomm...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler