facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Venezia Pizzeria Råstølen

Info

Venezia Trattoria er en italiensk restaurant med ekte italiensk pizza og pasta.

Adresse: steinsvikvegen 274, 5237 Rådal
By: Rådal
Rute: steinsvikvegen 274
Postnummer: 5237



relaterte søk: Venezia pizza, Venezia cafe, Venezia pizza Åsane, Råstølen restaurant
Anmeldelser
Først gang vi var og spiste her. Vi bestilte 2 store pizza. Det begynte bra, helt vi fant hår mellom pizza bunn og osten. De mente at håret var fra min kone og. Det var de fast bestemt på. Jeg kan ikke forstå hvordan håret fra min kone kunne komme mellom pizza bunnen og osten. Jeg orket ikke en diskusjon. Første og siste gang vi spiser her.
Utrolig smakfull pizza! Møbleringen og atmosfæren står i stil med tema, og personalet er hyggelig og imøtekommende. Kan anbefales varmt, vi bestiller ofte her.
Tynn sprø og crispy bunn, perfekt mengde ost og topping og helt vanlig saltet jeg foretrekker uten salt, men er vandt til alle tar salt i alt Hyggelig bud som kom på døren, til riktig tid. Anbefales. Har ikke vært i selve resturanten, men om jeg gjør det så håper jeg de har vin eller lignende
Venezia har alvorlig god Kebab og pizza, de kjemper helt i toppen i bergensområde. Lokalet er pent og har en trivelig atmosfære. De ansatte er svært hyggelige og maten lages fort. Prisen er noe høyere enn andre steder i nærheten, men det er 100% verdt alle kronene. Anbefales!
Dette var en veldig dårlig opplevelse, tok veldig lang tid før den kom, estimerte tid var en time, det tok 1 time og 45 minutter og maten kom uten bestikk når vi bestilte pasta. Maten var nogenlunde grei, og fortsatt varm, heldigvis, men dette må forbedres.
Testet kebab pizza som var meget bra, fikk med brød som var super mykt det var hyggelig bonus :
Hyggelig betjening, fine lokaler og helt konge pizza!!!Fantastisk
Min erfaring med dem har kun vært positiv. Maten smaker godt, ser delikat ut når den blir servert, stemningen hos dem er veldig behagelig og perfekt til å enten nyte maten alene eller med selskap. Sist og absolutt ikke minst, betjeningen er enestående. Alltid hyggelig, høflig, blide og hjelpsomme. Kan bare skryte av dem og anbefale dem.
Utrolig koselig med nydelig mat.Kan anbefales Mat: 5/5
Kebab-båt, tagliatelle med biffkjøtt. 10/10
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Venezia Pizzeria Råstølen med offentlig transport


Råstølen 100 meter
22
99
Råstølen 140 meter
1
Dortledhaugen 240 meter
22
99
Indre Steinsvik 460 meter
22
99

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Venezia Pizzeria Råstølen.

Rådal mat og drikke

åpningstider, plassering. steinsvikvegen 274 kart bykart, satellitt visning. Venezia Pizzeria Råstølen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Venezia Pizzeria Råstølen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Venezia Pizzeria Råstølen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler