facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Veng Norge AS

Veng Norge AS

Historie

Vi leverer et omfattende utvalg av bildeler og bilrekvisita. Selskapets hovedprodukt er karosserideler, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler importerer vi blant annet lykter, eksosanlegg, hengerfester, forstilling, støtdempere, radiatorer og speil mm.

Kvalitet i høysetet
Det er svært viktig for oss at du som kunde føler trygghet når du handler av oss. Vi benytter uavhengige testsentre som TÜV og Thatcham til kontroll og sertifisering. Vi er så trygge på kvaliteten på det vi leverer at vi februar 2011 introduserte Norges beste garantiordning på karosserideler.

Rask levering over hele Norge
Eget lager på over 4000 m2 samt tett samarbeid med Norges ledende grossister sikrer deg som kunde kortere ventetid. Du får kjøpt våre produkter i alle de store verkstedkjedene.

Ikke bare karosserideler
Vi har et bredt produktspekter innen bildeler og bilrekvisita. Her finner du en oversikt over våre viktigste produktgrupper. For øvrig er du naturligvis hjertelig velkommen til å komme innom en av våre avdelinger.



"Veng leverer et omfattende utvalg av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler og lykter, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler og lykter importerer vi blant annet eksosanlegg, katalysatorer, DPF-filter, hengerfester, radiatorer, vindusheiser, bunnpanner, speil, forstillingsdeler, bremseskiver og -klosser mm.Veng har de siste årene utvidet med nye produktlinjer. Sidem forstilling, SBS bremsedeler. Dette er produktlinjer som har blitt godt mottatt i markedet. Både Sidem og SBS holder en høy kvalitet, og er svært prisgunstige alternativer.Ta kontakt for en hyggelig prat! "
Adresse: Isebakkeveien 6, 1788 Halden
Telefonnummer: 69 19 54 00
on.gnev@erdro
By: Halden
Rute: Isebakkeveien 6
Postnummer: 1788


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: veng norge as halden, veng halden åpningstider, veng bildeler oslo, veng halden gressklipper, veng bildeler stavanger, sveisedeler karosseri, veng parts, karosseri deler norge
Anmeldelser
Har det meste til bil og hage hva angår praktiske saker til hjem og bil meget godt bilpleie utvalg og god fagkunnskap
Godt utvalg og behjelpelige og hyggelige folk som jobber der. Bra priser. Har også verksted
1000 Takk for hjelp til kjøp av bremseslanger til min Volvo valp. Hyggelig service på telefon og rask ekspedering. Nå er det full skrubb på alle skivene igjen. Veng Halden anbefales.
Skuffet !!!! Med de to menn som jobber på verksted. De er ikke så hygge og ta imot med kunde . Dårlig service rett og slett.
Hyggeligere betjening skal du lete lenge etter. Alltid god hjelp å få der
Rask og god service. Topp. Hjelper deg rask og uten noe tull. Hjelper deg med å ta riktig avgjørelse ang.rep av bilen.
Veng leverer alltid! God service og de er raske. Godt utvalg av både deler og rekvisita
Har det meste av bildeler og bra verksted både for biler og hagemaskiner.
Var en hyggelig jente som lurte på om jeg trengte hjelp, mens andre gikk bare forbi. Selvom man jobber med andre kunder går det an å gi ett blikk som sier at "jeg ser deg og kan hjelpe når jeg er ledig". Men sånn er det vel blitt i de fleste service yrker i dag har jeg inntrykk av. Fant i allefall det jeg skulle ha til slutt.... tror jeg.
Her har dem det meste av deler til bilby hengere. Å det dem ikke har skaffer dem
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Veng Norge AS med offentlig transport


Sørli 120 meter
300
305
350
355
630
632
633
Isebakkeveien 45/44 350 meter
300
305
350
355
Isebakkeveien 45/44 360 meter
Isebakkeveien 45/44 370 meter
300
305
350
355

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Veng Norge AS.

Halden bildeler

åpningstider, plassering. Isebakkeveien 6 halden bilgrossist kart bykart, satellitt visning. Veng Norge AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Veng Norge AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Veng Norge AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler