facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vennesla Dekkhotell

Vennesla Dekkhotell

Info

Din lokale forhandler av alle typer dekk, felger, reparasjon og dekkhotell.
- Vi selger og legger om dekk til Personbil, last, buss, anlegg, traktor og skogsmakiner.
- Vi utfører også pigging.
- Vi leverer kjettinger til alle formål



"Din lokale forhandler av alle typer dekk, felger, reparasjon og dekkhotell.- Vi selger og legger om dekk til Personbil, last, buss, anlegg, traktor og skogsmakiner.- Vi utfører også pigging.- Vi leverer kjettinger til alle formål fra Lilleseth.- Vi leverer kvalitet hele veien."
Adresse: MOSEIDMOEN INDUSTRI OMRÅDE 17, 4700 VENNESLA, 4700 Vennesla
Telefonnummer: 38111120
By: Vennesla
Rute: MOSEIDMOEN INDUSTRI OMRÅDE 17, 4700 VENNESLA
Postnummer: 4700


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Vulken Dekkservice As Vulken Dekkservice As 70 meter Veldig, veldig god service! Absolutt verd å sjekke pris hos Vulken når man skal ha de...
Vennesla Dekk Vennesla Dekk 191 meter Vennesla Dekk
Hunsfos Autoverksted As Hunsfos Autoverksted As 312 meter Flott verksted med greie priser og hyggelig service.
MC Teknikk As MC Teknikk As 424 meter Tok service på MC, raskt og effektivt, samt de gav meg tips og råd.Veldig vennlige og...
Hagen og Tveit Karosseri og Bilverksted Hagen og Tveit Karosseri og Bilverksted 780 meter God service både fra ansatte og på bilen. Bedre og billigere en merke verksted. Hygge...
Anmeldelser
Sendte melding på sms som det stod k annonse at de synes var OK å spurte om de hadde dekk og ja det hadde de. Det var bare å komme så skulle de sette de på, og en time senere når vi kommer frem så husker de ikke noe sms og sier de har dekk med pigger jeg kan få kjøpe til samme pris men at de tar ut piggene for da blir det vinterdekk uten pigg. Prøver å si at det ikke er det samme som piggfrie dekk noe han gjentatte ganger mener det er. Ender opp med å kjøre slukøret til fevik dekk hvor de har fantastisk service og nye dekk er på 10 minutt etter ankomst. Ikke bruk denne plassen..
Skulle ha 225/40 vinterdekk med bra mønster Fikk 3 225/40 med dårlig mønster og han ville ha 2100kr for de. Dårlig
Veldig fornøyd med service. De svarte raskt på mail og kom ca 2 timer etterpå med vaskemaskin til meg på en lørdag kveld De bærte inn maskinen og tilbydde seg å ta med den andre om jeg ville, men det er en garanti sak så da fikk de den ikke med seg. Redning når man trenger det! Oppdatert 27 februar. Problemer i etterkant med maskinen og håper det ordner seg. Venter fortsatt på svar fra de....Gikk bra når vi besøkte de. Fant en annen maskin og sjekket den virket bra. Hyggelig betjening som leverte i kveld.
Et veldig deilig og utslitt dekkhotell, er bare rot, ikke system på hvem og hvor dekkene er lagret!!
På tlf var avtalen 1800kr for 4 brukte dekk satt på felg. På stedet sa han 2100kr og argumenterte at extra 300kr var for å få hjulskift... Det kom en annen kunde da jeg var der og da var det samme situasjon jeg overhørte. På toppen av det så hørte jeg rare lyder i en av dekkene dagen etter, viste seg at 4 av 5 skruer var så løse at jeg kunne skru de inn med fingrene ca 2 fulle omdreininger før jeg møt motstand. Annen ting var også at jeg så hvordan han behandlet andres kunder hjul da kundene ikke var til stedet... Brutalt. Annen ting var at jeg ikke kunne betale med verken vips eller kort, kun cash penger rett i lomma til kjeltringen Råder alle til å unngå denne kjelltringen. Vurderer litt om jeg skal anmelde han til arbeidstilsynet for svart jobb.
De prøvde først å prakke på med 2 dekk som nedslitte på yttersiden,men fant selv som noen som tålige bra,han ble litt sur og når jeg kommet hjem så jeg at han hadde vrengt de feil på.Out på inside.
Useriøs plass som vil ha mer penger enn det dem skulle ha. Betalte for dekkhotell pluss omlegging i våres og skulle nå hente ut dekkene mine før vintersesongen. De ville ha nesten 400,- ekstra uten grunn. Så sa dem plutselig at dekkene måtte hentes ut i august eller september for å slippe å betale, noe som ingen gav beskjed om i vår og gir heller ingen mening da sommersesongen for dekk ikke er helt over ennå, og i hvertfall ikke i august/september. Ikke hadde dem vasket/renset dekk og felg heller slik dem skal. Jeg slapp å betale etter å ha stått på mitt. Men dette er kjeltringstreker. Hørt flere som har hatt problemer med dem så aldri mer der. Dra heller til dekkbørsen. Der kan dem service.
Useriøs plass. Avtalte pris på telefon, men da jeg ankom ville de ta mer betalt
For noe rot, jeg bestilte dekk av vanlig dimensjon, de som jobber der kan ikke norsk, det går greit for min del, men at jeg måtte møte opp 3-4 ganger, hver gang hadde de ei unnskyldning for at de ikke hadde fått dekkene, til slutt sa jeg at de kunne bare glemme bestillingen, men da hadde de plutselig fått tak i dekkene, pluss at de ansatte hadde ikke peiling på hva de gjorde, synd men siste gang jeg bruker den plassen.
24 Oktober 2019 leverer jeg bilen for å få satt på 4 nye vinterdekk. Ca. en halv time etter jeg har levert den, så ringer de og sier at 2 av 5 bolter på venstre bakhjul er knekt. Det kan jo skje, så jeg reagerer ikke videre på det, men avtaler med de at de skal prøve å gjøre sitt beste for å få på hjulet også skal jeg kjøre rett på verksted etterpå. Når jeg henter bilen litt senere på dagen på Vennesla dekk, så får jeg en kvittering på telefon. Det er ok og ikke noe unormalt med det. Men jeg ville gjerne ha en spesifisert kvittering, så jeg sender en høflig e.mail og spør om å få det etter jeg er komt tilbake på jobb. Til svar får jeg en epost hvor enkelte ord har 3 utropstegn etter seg. Daglid leder av Vennesla dekkhotell liker ikke vist man spør høflig om spesifisert kvittering. Total stryk på kundeservice. Men så kommer det skremmende: Til meg, så sier de at 2 av 5 bolter er knekt men dekket er festet på de resterende 3. Når jeg leverer bilen på verksted, så sier verkstedet til meg at det stemmer ikke. 2 av 5 var knekt, men de hadde bare skrudd fast 1 av de 3 resterende, så dekket hang i løse lufta og kunne falt av når tid som helst. Verkstedet sier også til meg at de skadene på boltene oppstår ikke av seg selv, iflg dem så var dette helt klart Vennesla dekkhotell sin feil og at Vennesla dekkhotell hadde bommet totalt når de skulle sette på det hjulet. Jeg endte opp med en ekstra regning på litt over kr.2000 for å fikse skadene som Vennesla dekk påførte min bil. Vennesla dekk fraskriver seg alt ansvar og sier de ikke har gjort noe galt. Jeg har epostene hvor daglig leder skjeller meg ut på Engelsk fordi jeg er så "frekk" å klage på jobben han gjorde. Når de sier til meg at dekket er festet med 3 av 5 bolter, og jeg finner ut at sannheten er at det var festet med 1 av 5 bolter, så er det en farlig løgn de serverte meg. Mitt råd, hold deg langt unna Vennesla dekk og de som drifter det nå. De kan ikke kundeservice, de tar ikke ansvar for sine feil og de ødelegger bolter til dekkene for rett over kr 2000.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vennesla Dekkhotell med offentlig transport


Bruvegen 280 meter
2108
2210
30
34
581
Bruvegen 290 meter
Bruvegen 290 meter
2106
2210
30
34
581
N30
Marcus Thranes veg 420 meter
2106
2108
30
N30
Per Gynts veg 440 meter
2106
2108
30
N30

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler