Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Ventesorg

Info

VENTESORG - et nytt og viktig ord i møte med sykdom, sorg og tap. Les mer http://ventesorg.no/om-ventesorg/

Historie

VENTESORG: Et ord og en situasjon som sier noe om en vanskelig prosess.
Et ord som sier hvordan du har det og hvordan jeg skal møte deg i din situasjon.

Ventesorg er en "normal" sorg som oppstår når en pasient eller en pårørende "venter" et dødsfall eller har fått en alvorlig diagnose. Det kan også brukes ved andre tilstander og situasjoner som bl.a. at noen er rammet av demens.
Enkelt sagt en situasjon der man "vet" at man kommer til å miste eller har mistet noe eller noen som betyr mye. Sammen kan vi ved å bruke dette ordet, bryte et tabubelagt tema. Enten man er pasient eller pårørende. Viktig å presisere at ventesorg ikke nødvendigvis oppstår hos alle eller forkorter selve sorgprosessen i etterkanten av et dødsfall.

Både den som skal dø og pårørende gjennomlever tapsprosesser.
Ventesorg er ikke bare et symptom, men en legende kraft. Sorg er en smerte. Dette er en nødvendig livssmerte som bør forløses og lindres sammen med et medmenneske som har evne og vilje til å lytte over tid. Det er mye fortvilelse knyttet til å miste helse, framtidsplaner, livet og sine kjære. Det lindrer å dele det med noen. Delt sorg er halv sorg. Sorgarbeid og forsoningsprosesser krever tid, mot og krefter. Noen må være døråpnere, bygge bro i familiemotsetninger og tilby trøst. De fleste trenger mye støtte gjennom angsten og sorgen. Barn som pårørende må vies ekstra oppmerksomhet. Symboler, ritualer og ulike kulturers normer kan være av stor betydning for sorgarbeidet. Ingen kan leve uten trøst.

Adresse: Tollbodgata 8, 5 etg, 4611 Kristiansand Sør, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: 99162223
By: Kristiansand Sør
Rute: Tollbodgata 8, 5 etg
Postnummer: 4611


Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Ventesorg

. Kristiansand Sør kristiansand sør helse og medisin åpningstider, plassering. Tollbodgata 8, 5 etg kart bykart, satellitt visning. Ventesorg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ventesorg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ventesorg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler