facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VERKEN ELLER BÅDE OG

VERKEN ELLER BÅDE OG

Info

Godsaker og gaver i gammeldags landhandlerstil. Kaffe, te, sjokolade, gourmetartikler, gaver. Såpe-og duftavd. Staverntunet vegg-i-vegg med Vinmonopolet.

Historie

Verken eller både og er nirvana for den som trenger en hyggelig handleopplevelse i gamle dagers omgivelser. Kvalitetsvarer i flere prisklasser, den ideelle gavebutikk med nyttige og spiselige fristelser for deg selv og de du vil forkjæle. Kaffe og te fra Solberg & Hansen og Stavanger Kaffebrenneri, duftprodukter fra kvalitetsmerket Durance, VOM hundemat, gourmetprodukter fra Lille Special og GourmetProdukter, utsøkt sjokolade bl.a. fra prisbelønte ChocoMe, kopper fra bl.a. den australske designer Cristina Re, og mye mer ! bl.a papirvarer fra Papaya og Paperblanks, kokebøker, skilt, gaveartikler....



"Te, kaffe, sjokolade, kolonial, såpe, duft, gaver"
Adresse: Staverntunet, Larviksveien 13 B, 3290 Stavern
Telefonnummer: 90622290
By: Stavern
Rute: Staverntunet, Larviksveien 13 B
Postnummer: 3290


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00

Anmeldelser
En sjarmerende nisjebutikk i Stavern drevet med stø og omsorgsfull hånd av en dedikert eier, med genuin interesse for kunden og med en nydelig filosofi i bunn. Dette er en butikk som fortjener positiv oppmerksomhet og mange kunder. En liten perle.
En fantastisk gavebutikk med kvalitetsvarer! Ta deg tid til å utforske denne skattekisten av en butikkAase har veldig god kunnskap om sine produkter, hun er alltid blid og hjelpsom!
Kun kvalitet gourmet. Te og kaffe, fantastisk betjening.
Alltid hyggelig betjening og veldig god service!
God chillimango te i løsvekt selges her
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler