facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Verona Pizzarestaurant As

Adresse: Kongsvegen 49, 7088 Heimdal, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 72849880
By: Heimdal
Rute: Kongsvegen 49
Postnummer: 7088


åpningstider

Mandag: 14:00 - 23:00
Tirsdag: 14:00 - 23:00
Onsdag: 14:00 - 23:00
Torsdag: 14:00 - 23:00
Fredag: 14:00 - 23:00
Lørdag: 14:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: Verona Molde, Verona meny, Verona Raufoss Meny, Verona pizza meny, Verona Heimdal, Verona Ulsteinvik, Verona restaurant, Verona kebab
Anmeldelser
Fikk maten kjapt etter bestilling, og vi ble meget god og mett Trivelig betjening
Utrolig koselig plass, veldig bra service Beste servicen vi har fått på en pizza restaurant i Trondheim Beste pizzaen i Trondheim Barnevennlighet: Var leker der og fikk en kjærlighet på pinne etter maten. Parkering: Ingen betaling for og parkere utenfor, god plass for parkeringp Tilgjengelighet med rullestol: Ja
Veldig koselig sted, hyggelig betjening og god mat. Anbefales!Mat: 5/5
Ikke imponert .. sur betjening og typisk lokalplass med standard utvalg som på andre plassa..
Sikkert god mat hadde en bare fått det en bestiller. Bestilte biffsnadder og fikk ikke bernaise på. Tørr og trist rett som ikke ble spist. Skuffet og sulten!
God mat og kjapp service. Litt dyrere enn tilsvarende serveringssteder, men ikke mer enn at det går bra. Meget hyggelig betjening. Fikk feil pizza en gang, men det var ikke noe problem å få rettet opp i det. De lagde ny med en gang, uten noe spørsmål. Bestilte biff sist, og den var meget mør og saftig. Mye bedre enn jeg har fått på tilsvarende restauranter tidligere. Eneste minus er at noen retter som feks pizza er noe dyrere enn en del av konkurrentene.
Den restauranten ligger på Korsen på Heimdal. Vis a vis Coop Ekstra på Korsen, på Heimdal. Dem har ulike retter der , ikke bare pizza, men også hamburger menyer av ulike slag og salater, brus etc.
Kjøpte en Kebab Tallerken via WOLT. Kjøttet var av veldig dårlig kvalitet med dressingen redda den litt inn. Salaten og chipsen var helt grei. Ikke norges beste kebab, men definitift et spisbart måltid som metter magen.
Etter å ha blitt skuffet utrolig mange ganger fant jeg endelig en resturant som lager god mat. Nydelig kebabpizza, perfekt bunn. Nokk saus og god salat. Beste pizzan på sørsiden av trondheim uten tvil.
Verste kebaben eg har ete
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Verona Pizzarestaurant As med offentlig transport


Åsheim skole 250 meter
16
2
46
78
John P. Kroglunds veg 290 meter
16
52
Østre Lund 310 meter
217
46
52
53
78
Østre Lund 360 meter
1
109
2
217
52
Østre Lund 360 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Verona Pizzarestaurant As.

Heimdal ıtaliensk restaurant

åpningstider, plassering. Kongsvegen 49 heimdal pizzeria kart bykart, satellitt visning. Verona Pizzarestaurant As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Verona Pizzarestaurant As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Verona Pizzarestaurant As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fellini Heimdal Fellini Heimdal 811 meter
Peppes Pizza Peppes Pizza 876 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler