facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vertical Playground

Vertical Playground

Info

Vi er en fagbutikk. Men Vertical Playground er ikke bare en butikk, det er også et fellesskap av folk som er interessert i fjellsport og utendørsaktivitet. En institusjon.

Historie

Vi er en fagbutikk. Men Vertical Playground er ikke bare en butikk, det er også et fellesskap av folk som er interessert i fjellsport og utendørsaktivitet. En institusjon.

I likhet med alle andre sportskjeder og -butikker, så er vår kunnskap din trygghet. Også videre... Forskjellen er bare at vi mener det. Vi skal ha både integritet og kunnskap.

Adresse: Auneveien 4, 7340 Oppdal
Telefonnummer: 72 42 37 61
on.gpv@kkitubtten
By: Oppdal
Rute: Auneveien 4
Postnummer: 7340


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: vertical playground erfaringer, vertical playground rabattkode, vertical playground kampanjekode, vpg outlet, vpg oppdal åpningstider, erfaring med vertical playground, vpg lagersalg, lagersalg ski
Nærliggende lignende selskaper
Sport 1 Oppdal Sport 1 Oppdal 81 meter Topp service fra de to som hjalp meg å finne alpinklær! Handler på Sport1 neste gang...
Sport 1 Domus Oppdal Sport 1 Domus Oppdal 147 meter Elsker sport 1, beste sportsbutikken på oppdal!
Intersport Oppdal Intersport Oppdal 208 meter Utrolig bra butikk for utstyr til turer. Om det er sykkel, alpin, langrenn eller løpi...
GRØSETH SPORT A/S GRØSETH SPORT A/S 260 meter Super foretning,med kjempetrivelige ansatte alltid hjelp å få
Grøseth Sport Grøseth Sport 272 meter Super foretning,med kjempetrivelige ansatte alltid hjelp å få
Anmeldelser
Vpg setter standarden alle nettbutikker burde følge. Utrolig bra service og stor kompetanse. Meget løsningsorientert kundeservice. Mitt førstevalg på sykkelrelaterte saker.
Kjøpte et produkt som sluttet å virke etter kort tidproduksjonsfeil . Fikk raskt svar fra support som fikk ordnet nytt produkt fra leverandør. Uvanlig god service!
Fornøyd med sykkelen jeg kjøpte, men framfor alt må jeg berømme disse folka for servicen de utfører. Bor langt fra butikken, og da jeg fikk problemer med fjernkontrollen til motoren, fryktet jeg at det ville strevsomt å få hjelp. Dette ble løst med en telefon og en kort mail med noen bilder. Utrolig effektiv prosess. Veldig hyggelige og dyktige folk. Svært fornøyd!
Jeg ringte på ettermiddag midt i black week, hvor man må påregne litt ventetid. Jeg fikk svar umiddelbart. Ikke bare det, men når jeg da senere bestilte avtalt produkt og hadde spørsmål om tilbehør fikk jeg svar på dette via mail overraskende raskt. Der ble jeg fortalt at jeg trengte noen ekstra skruer, og ila. samme dag har de ordnet å trekke fra fraktkostnad på bestillingen nr. 2 og sende begge ordrene i 1 kolli. Meeget imponerende! Trivelige er de også!
Mye bra utstyr, men har purret to ganger per e-post på en bestilling uten noen som helst svar. Ikke et pip. Jeg forsøkte så å komme i kontakt på Facebook-sidene, men der ble jammen meg innlegget mitt slettet. Da er det ingen annen vei å gå enn å legge ut en anmeldelse om svak kundeservice.
Anmeldelse er basert på flere kjøp gjennom nettbutikk. Nettsiden er ryddig og oversiktlig med gode bilder av produktene, prisene er ok og av og til klinker de til med meget gode rabatter på enkeltprodukter. Varer sendes raskt og jeg har vært veldig fornøyd med handleprosessen gjennom netthandel her. Fikk i våres et problem med et produkt innenfor garanti tiden, VPG var hyggelige ved kontakt pr mail. Dessverre tok det noe tid å få ordnet feilen pga leveranse av deler. Til slutt ble det ordnet via levering fra en annen butikk de har sammarbeid med, og jeg er fornøyd. :
Bra butikk, men et stort minus. Svært dårlig med tanke på reklamasjon. Forsøker å få kunden til å betale for noe som viser tydelig tegn til produksjonsfeil etter 9 måneder med bruk. Det er tydelig at dette er noe de ofte gjør når de sier at dette er slitasjedel som må dekkes av kunde. Og at de prøver å lure kunde ved å si at du kan få en crash-deal av oss på den delen du trenger for en billigere sum. Og slenger på gratis frakt. Da jeg forklarte at dette er ikke er riktig svarte de ikke på flere uker, i håp om at jeg skulle ta denne crash-dealen. Tilslutt sendte de en Mail hvor de forklarte at du må skjønne at vi er snille nå, men vi sender deg produktet ditt gratis. I ettertid kontaktet jeg produsent dirkete, de forklarte at de ville sendt denne delen asap uten kostnad på et så nytt produkt. En meget dårlig opplevelse med selgeren og VPG i sin helhet etter dette. Kommer ikke til å handle her igjen.
Kjøpte fult alpinutstyr på VPG i februar. Fikk særdeles god hjelp av en svært hyggelig, kunnskapsrik og dyktig jente i butikken. Hele handelen var en meget god opplevelse og jeg er utrolig fornøyd med utstyret! Har ikke stått på 6 år pga. kneskade under utforsykling, så da var det ekstra morro å starte en ny skiepoke med utsyr jeg er strålende fornøyd med. Er med rette at VPG omtales som Norges beste sportsbutikk!
Hadde problemer med å finne en produkt til min Petzl hjelm. Ringte de å på under 30 sekunder fant de akkurat det jeg trengte å til en magisk pris Anbefales!
Alt det man trenger til sykling, ski og klatring! Veldig bra utvalg, og det er lett å bruke en del penger her, da det er veldig mye som frister. Føles ut som sortimentet alltid er bra oppdatert, og igjen- de har det du skulle trenge. Meget stort pluss at det er veldig bra service! Både i den fysiske butikken og på nettsiden!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler