facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vertshuset Høllen Brygge

Vertshuset Høllen Brygge

Info

Vi har åpent hver helg og hver dag fra 1 jun til 15 aug. På Sommeren kan du nyte godt i glasset og en matbit men du ser utover Søgnes skjærgård
Livemusikk

Historie

Vi er et koselig Vertshus på bryggekanten i Høllen. Her kan du få servert enkel mat og noe godt i glasset.

Adresse: Hølleveien 234, 4640 Søgne
Telefonnummer: 41426060
on.nellohtesuhstrev@tsop
By: Søgne
Rute: Hølleveien 234
Postnummer: 4640



relaterte søk: vertshuset høllen brygge meny, restaurant søgne, åpningstider vertshuset høllen brygge, høllen båtruter, høllen brygge restaurant åpningstider, skrubbsulten søgne, høllen vertshus, høllen brygge mat
Anmeldelser
Vi var ett par som var innom å spiste sen lunch. Jeg hadde hamburger m tilbehør og min mann hadde biffsnadder. Hamburgeren var saftig, smakfull og hjemmelaget. Mannen likte og biffsnadderen kjempegodt. Vi var gode og mette og fornøyde begge to! Koselig uteplass med flott utsikt. Anbefales!
Fryktelig tørr og smakløs mat. Små porsjoner og dårlig service. Styr unnaMat: 1/5
Alt for små porsjoner til høy pris, tørt og smak løst. Slappe servitører.Mat: 1/5
Bestiller nachos og menyen sier den blir servert med guacamole. I stedet får man to porsjoner med salza, uten en forklaring - ja da blir man litt overrasket.... Spør høflig om ikke det står guacamole i menyen, og får til svar at "nei det er vi tom for"... En stor, overpriset, tørr skuffelse!
Trivelig butikk og vertshus,alltid like hyggelig betjening i denne sjarmerende butikken like ved Høllen brygge i Søgne. Arrangerer også populære Coffee Cars And Bikes hver Torsdag fra klokken 18.00-20.00 med herlige nye og eldre kjøretøyer. Anbefales på det varmeste.
Helt ok, ikke noe mer. Dette kunne vært bedre, mye bedre! Maten er middels, altså midt på treet. Dårlig stekte løkringer, pommesfrites var også dårlig stekt og manglet farge. Servicen er også midt på treet. Språk utfordringer, da det brukes en del utenlands arbeidskraft. De bommet på bestillingen, flere ganger.
Bra med folk, men 84 kr for 0,4 L øl er dyrt. Det blir 105 kr halvliteren
Første gang vi har vært her i Kristiansand! Var kjempe gira over komme til dette idylliske stedet! Men forferdelig kundeservice og dårlig mat! Burgerne var kjempe tørre, fikk feil bestilling dette skjedde gjentatte ganger! En av servitørene ung jente himla med øynene gjentatte ganger når vi spurt hvor drikken hvor ble av? Her kommer vi ikke igjen! Hold dere unna!
Maten var god men overpriset. Servicen var dårlig å mye tull med bestillingen, forskjellig pris på samme bestilling. De adda ting vi ikke ba om å glemte bort en del til maten, de sier de skal fikse men det ble helt glemt. Tok også lang tid før maten kom.
Veldig god service, vi fikk tur og vei anbefalinger på når vi skulle sykle til Kristiansand. Kom tilbake og spiste middag her, anbefaler alle å prøve fish & chips!!! Den var utrolig og! : Vi var her en lørdag og fikk oppleve live musikk, her var mye norsk og stemningsfull musikk som vi satte stor pris på. :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vertshuset Høllen Brygge med offentlig transport


Høllen brygge 50 meter
40
N40
Høllen brygge 70 meter
92
Hølleheia 450 meter
40
N40
Hølleheia 500 meter
Giskedalen 500 meter
40
40E
A40
N40

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler