facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vertshuset Sinclair

Vertshuset Sinclair

Info

Vertshuset Sinclair ligger inntil gammel E6 i Kvam i Gudbrandsdalen. Det tar ca 3 minutter å kjøre fra ny E6 til Sinclair. Varm mat og rom.

Adresse: Gudbransdalsvegen 1452, 2642 Kvam, Oppland
Telefonnummer: 4761295450
on.rialcnis-tesuhstrev@tsop
By: Kvam
Rute: Gudbransdalsvegen 1452
Postnummer: 2642



relaterte søk: sinclair kvam åpningstider, sinclair åpningstider, george sinclair, sinclair interiør, sinclair skottetoget, sinclair news, overnatting kvam gudbrandsdalen, spisested kvam
Nærliggende lignende selskaper
Vertshuset Sinclair Vertshuset Sinclair 9 meter står åpent og stengt dør,samt er det åpent så te h...... stæk maten.....
Anmeldelser
Leide rom. Iskaldt da vi kom inn. Måtte sette på panelovner. Flyttet på nattbordet, ikke akkurat rent. Lodotter flere plasser på gulvet. Badet var ok. Dusjsonen var ikke så veldig innbydende, noe møkkete langs kantene. Kjøleskapet på rommet var ett stort pluss. Gode senger.
God mat og hyggelig vertskap. Norske veikroer var dusinvare for noen år siden men de fleste er nå nedlagt og mange er revet. Vertshuset Sinclair er en av de få som har klart å ta vare på sin unike atmosfære og utviklet seg til å bli et spisested det er vanskelig å kjøre forbi.
Bestillte Dagens, som var Får-i-kål. Lenge siden sist, så jeg gledet meg. Da maten ble servert, var det 3 poteter, noe kål og 2 bein med ca 15 gram kjøtt rundt‍ Gikk i kassen å spurte om muligheten var tilstede får litt mer kjøtt, da jeg ikke var lysten på å betale 165kr for dette... Og det var naturligvis helt greit Maten kom servert på nytt, uten bein denne gangen, da de heller dobblet kjøttmengden og et LASS med kål. 30 gram kjøtt der, altså... TOMMEL NED!!!
Dette var stusselige greier! Nedslitt og lite vedlikeholdt. Hyggelig fyr i resepsjonen men han ble forstyrret av kokene i kjøkkenet Jams som var en del av resepsjonen.
Helt j@#%@÷ig. Hadde det vært mulig å gi minus hadde de fått flere stjerner. Ventet på maten i 3kvarter og den var langt fra smakfull når den først kom.
Juletalerken var det dårligste jeg har spist . Kjøttkakene var røde inni.å sausen var som en gele og kald. dårleg opplevelse, skjerp dere. Anbefaler ikke mat der.jeg vart rett å slett kvalm.
Ventet på dagens middag ca en halvtime, når den først kom var den kaldt og smakløs,, ingen kaffe eller desert til dagens rett .Ikke mere inn på dette stedet.
Sinclair er en plass med sjel og spennende historie. De har rene rom, gode senger, en betjening som yter bra service og god frokost. Ligger 1 min unna E6 og det er gull. Da slipper man støy fra tungtransporten m.m. om natten.
Koselig sted , men på grunn av den nye veien blir det ikke mange kunder her tror jeg
Ett trivelig sted med varm atmosfære og real meny. Varmende god peis og mange historiske gjenstander gjør dette til ett must å stikke innom
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler