facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vesar

Vesar

Info

Vesar er ledende bedrift i Norge på kildesortering. Innen 2020 skal vi bli best i Europa på materialgjenvinning Del dine tanker og ideer, se også vesar.no.

Historie

Velkommen til Vesars Facebookside. På denne siden finner du nyttig informasjon om avfall, avfallshåndtering, forbruk og miljø.

Vi ønsker at Facebooksiden vår skal være en god kilde til informasjon og dialog, og ber dere være saklige og holde en høflig tone når dere kommenterer, stiller spørsmål eller deler informasjon.

Upassende, diskriminerende og truende kommentarer, eller kommentarer som inneholder navngitte personer, banneord og grov ordbruk aksepteres ikke, og vil bli slettet.
Falske profiler vil bli rapportert, og stengt ute fra siden vår.

Vi minner om at spørsmål som krever saksbehandling må rettes som en formell henvendelse til Vesar, bruk gjerne [email protected]. Vi anbefaler ikke at personopplysninger som adresse og telefonnummer legges åpent ut på siden vår.

Adresse: Kjellengveien 2, 3125 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33 35 43 80
By: Tønsberg
Rute: Kjellengveien 2
Postnummer: 3125


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: vesar holmestrand, vesar app, vesar kalender 2018, vesar færder, vesar tønsberg 2018, vesar kalender 2017, vesar nøtterøy, vesar resirkulering
Anmeldelser
Kunne jeg gitt dårligere ville jeg gjort det. Gidder ikke gjøre jobben sin og skylder bare på dårlig føre. Selv når føre er veldig bra og de har kjørt opp i verre. Dette skjer flere ganger og de gir heller aldri noe beskjed vis de ikke henter søppel
Andre uka på rad fikk ikke poser til plastemballasje, forrige uke snakket med kundeservice, og de sier jeg skal få dem denne uka,men,de var her,hente avfall, men forlater ingen poser igjen.
Jeg har nettopp tatt kontakt med Vesar, Vestfold på telefon, som er åpen hver dag fra 8 til 15, unntatt torsdager, da åpner dere klokken 12. og det er flott, men - nå er klokken IKKE 15, så - når dere nå har åpent fra klokken 12 på torsdager, skal jeg da henge og vente til klokken 15 fredag? åpningstider på telefonen ønskes også skrevet her på siden, for all oversiktlig enkelthets skyld, og ikke minst for oss kunder. Tusen takk!
Mye kø, men koselige arbeidere.
Åpningstidene er helt ubrukelig utenom sommertid.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler