facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vest-Telemark blad

Vest-Telemark blad

Info

Snapchat: VTBsnap
Lokalavis for Tokke, Vinje, Kviteseid, Seljord, Fyresdal og Nissedal. Alle abonnentar har fri tilgang til alt innhaldet på vtb.no.

Historie

Vest-Telemark blad er Telemarks tredje største avis, og er lokalavis for kommunane Tokke, Vinje, Kviteseid, Seljord, Fyresdal og Nissedal. Avisa har eit opplag på vel 5 300 eksemplar per utgåve, og om lag 70 prosent husstandsdekning i regionen.

Avisa kjem ut to gonger i veka. Tysdag og fredag er dagane folk spring til postkassa for å vera fyrstemann i huset som får kloa i VTB. Og me skjønar dei godt.

På nett: vtb.no

Redaktør: Øystein Øygarden
Dagleg leiar: Tone Straume



"Vest-Telemark blad er Telemarks tredje største avis, og er lokalavis for kommunane Tokke, Vinje, Kviteseid, Seljord, Fyresdal og Nissedal. Avisa har eit opplag på vel 5 300 eksemplar per utgåve, og om lag 70 prosent husstandsdekning i regionen. Avisa kjem ut to gonger i veka."
Adresse: Kviteseidgata 22, 3850 Kviteseid
Telefonnummer: 35 06 88 00
on.btv@nojskader
By: Kviteseid
Rute: Kviteseidgata 22
Postnummer: 3850



relaterte søk: vest telemark blad abonnement, vest telemark kraftlag, vest telemark blad annonser, vtb, vest telemark blad dødsannonser, vest telemark bunad, vest telemark blad arkiv, bø blad
Anmeldelser
Oversatt av Google Veldig fin natur rundt. Original Bardzo ladne krajobrazy naokolo.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler