facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vest-Telemark vidaregåande skule

Vest-Telemark vidaregåande skule

Info

"Alle kan - Me hjelper deg fram"

Historie

Vest-Telemark vidaregåande skule held til på Dalen i Tokke kommune. Alle kommunane rundt høyrer til skulen, og vi har dermed også elevar både frå Vinje, Fyresdal, Nissedal, Kviteseid og Seljord. I tillegg kjem det elevar frå heile Telemark, og det hender også at vi har elevar frå eit eller fleire andre fylke.

Vår oppgave

Vest-Telemark vidaregåande skule tilbyr utdanning innanfor Studiespesialiserande fag, Helse- og oppvekstfag, Teknikk og industriell produksjon og Elektrofag.

Produkter

Dette skuleåret har vi på Dalen Vg1, 2 og 3 innanfor Studiespesialiserande fag, Vg1 Helse- og oppvekstfag, Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag og VG2 Helsearbeiderfag, Vg1 Teknikk og industriell produksjon, Vg2 Arbeidsmaskiner, Vg2 Kjøretøy, Vg2 Industriteknolog, VG1 Elektrofag og VG2 Elenergi.
I seljord har vi VG1 og 2 Medier og kommunikasjon, VG2 Kokk og servitør og VG3 Påbygg, i tillegg til ein del tilrettelagte grupper.

Adresse: Storvegen 195, 3880 Dalen I Telemark, Telemark, Norway
Telefonnummer: 0047 35919700
By: Dalen i Telemark
Rute: Storvegen 195
Postnummer: 3880



relaterte søk: videregående skole telemark, vest telemark kraftlag, hybel seljord, vest telemark museum, vest telemark blad, vest telemark bunad, kvitsund gymnas, fronter telemark
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler