facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for vestabeclean.no

Info

Vi leverer den fleksible renholdsløsningen forankret i dine behov.

Historie

Vi leverer den fleksible renholdsløsningen forankret i dine behov.
Føler du at tiden din ikke strekker til? I en travel hverdag rekker man ikke over alt man skulle ha gjort. Det må lages mat, vaskes klær, hjelpe med lekser, kjøre barna hit og dit, og ikke minst må huset holdes i stand. Bruker du kvelder og helger på å ta igjen det tapte i huset? Den dyrebare tiden din burde tilbringes med menneskene du bryr deg mest om, ikke på endeløst husarbeid som ingen setter pris på.
Vesta Be Clean kan gi deg tiden din tilbake. Våre profesjonelle team sørger for at det er rent og pent hjemme hos deg når du kommer hjem fra jobb – som om det var magi! Få tilbake hverdagen og helgene dine med familien til en fast pris, hver uke.
Vi utfører renholdstjenester i Oslo, Akershus og Buskerud.

Adresse: Brusetsvingen 10, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: +4797472278
By: Hvalstad
Rute: Brusetsvingen 10
Postnummer: 1395


Anmeldelser
Det var enkelt å avtale tid for arbeidet. Juri Smirnov kom også til rett tid medbringende alt nødvendig utstyr. Sofaen i stuen fikk en svært grundig vask/ rens og det samme fikk gulvteppet. Vi er svært fornøyd med resultatet. Vennlig hilsen Kristin S Mathiesen
Vesta har vasket min leilighet, trapper og vinduer flere ganger og jeg er meget godt fornøyd med dem. De er hyggelige mennesker og gjør en fin jobb. Helge T. Krafft, Eiksmarka.
Svært lite fornøyd med arbeidet som er gjort. Det er tydelig at de mangler erfaring. Vi hadde forhåpninger til tross for få tilbakemeldinger/evalueringer. Vi kan dessverre ikke anbefale dette firmaet.
Juri Smirnoff kom til rett tid, eller litt før og gjorde en god jobb. Fikk renset sofaer, stoler, spisestue stoler og gulvteppe. Litt vannsøl, men veldig godt fornøyd med resultatet.
Strålende service! Takk skal du ha!
Kjempe fornøyd med service.
Flinke folk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon vestabeclean.no.

Hvalstad produkt/tjeneste

åpningstider, plassering. Brusetsvingen 10 kart bykart, satellitt visning. vestabeclean.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på vestabeclean.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om vestabeclean.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
EAB Lagerteknikk EAB Lagerteknikk 121 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler