facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestborg VGS

Vestborg VGS

Info

Vestborg vgs på Stranda. Vi tilbyr studiespesialisering og påbygging.
www.vestborg.no
Instagram: @vestborgvgs

Historie

Vestborg er meir enn berre ein skule! Dei fleste av elevane våre bur på skulen, og internatlivet er noko for seg sjølv. Det kan vere tryggare og betre å bu på internat enn å bu på hybel. Måltida blir servert i matsalen, og tilsynspersonale er i miljøet også etter skuletid.

Vestborg er ein kristen vidaregåande skule, mykje er likt ein offentleg skule:
- Du har same læreplan og same eksamen.
- Du får same vitnemål.
- Dei same studiane er opne for deg når du er ferdig.

Det er gode moglegheiter for ei aktiv fritid både på skulen og i området rundt skulen. Vestborg er plassert midt i Sunnmørsalpane – og er eit godt utgangspunkt for toppturar både sommar og vinter. Det er 5 km til Strandafjellet Skisenter. På ettermiddagstid er det ofte stor aktivitet i gymsal og treningsrom. Med ein gong våren kjem - og til langt utover hausten er det aktivitet på beachvolleyballbana. Vestborg er ein kristen skule, og her kan du vere med i bibelgrupper og på møter.

Kanskje vurderar du om du skal begynne på Vestborg? Kanskje har du tidlegare gått her, eller kjenner nokon som har gått her? Uansett er du velkomen innom sidene våre, - og om du er i nærleiken, må du gjerne stikke innom skulen ein tur!

Adresse: Hevsdalsvegen 11, 6200 Stranda
Telefonnummer: 70263900
on.grobtsev@ofni
By: Stranda
Rute: Hevsdalsvegen 11
Postnummer: 6200



relaterte søk: ms vestborg, vestborg misjonsløp, vestborg pris, vestborg skulerute
Anmeldelser
Vestborg er best, miljø på topp, venner på topp, livet på topp og du får utviklet sinnet og kunnskapen din bedre, i tilleg til å bli bedre kjent med Jesus. YOLO, gå på Vestborg!
Vestbord det er verdens beste skole. har blir du kasta ut om du handler på polet :
Veldig bra skole. Den beste skolen jeg har gått på. Dyktige lærere.
Fantastisk besøk. Kjekt !!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler