facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vesterålskraft

Vesterålskraft

Info

Vesterålskraft er din lokale leverandør av lynraskt fiberbredbånd og kraft i Vesterålskommunene Bø, Sortland og Øksnes.
Les mer på www.vkraft.no og www.vkbb.no

Historie

Vesterålskraft solgte sin siste strømkontrakt i 1999. I 2010 var vi igang igjen med strømsalg og etablerte Vesterålskraft Strøm AS. Hovedmarkedet vårt er Sortland, Øksnes og Bø kommune, men vi kan tilby våre produkter landsdekkende. Så om du er en utflytter og vil støtte din hjemkommune kan du kjøpe strøm hos oss, og deler av vårt overskudd vil gå tilbake til din hjemkommne Sortland, Øksnes eller Bø.



"Siden 2004 har vi jobbet for at fiberen skal strekkes ut til alle kriker og kroker av vår region. Vi er ikke i mål, men vi har i dag nærmere 90% dekning i våre kommuner: Bø, Sortland og Øksnes. Det er langt høyere enn landsgjennomsnittet og dette er vi veldig stolte over! I 2023 er det 19 år siden Vesterålskraft startet utbygging av fiber og i samarbeid med Altibox kan vi tilby høyhastighets internett samt TV- og innholdstjenester."
Adresse: Strandgata 47, 8400 Sortland, Norway
Telefonnummer: +47 76112500
on.tfarkv@ecivresednuk
By: Sortland
Rute: Strandgata 47
Postnummer: 8400


åpningstider

Mandag: 08:30 - 15:15
Tirsdag: 08:30 - 15:15
Onsdag: 08:30 - 15:15
Torsdag: 08:30 - 15:15
Fredag: 08:30 - 15:15


relaterte søk: vesterålskraft min side, vesterålskraft nettleie, vesterålskraft ansatte, vesterålskraft feilmelding, vesterålskraft priser, vesterålskraft fordel, vesterålskraft net, vesterålskraft vakttelefon
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vesterålskraft.

Sortland lokal bedrift

åpningstider, plassering. Strandgata 47 kart bykart, satellitt visning. Vesterålskraft adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vesterålskraft. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vesterålskraft med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler