facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestfjorddalens Konditori & Spiseri

"Eyde Konditori ligger i Storgata – midt i sentrum av Rjukan. Her har vi servert lokalbefolkning, turister og gjennomreisende de siste 25 årene."
Adresse: Storgata 21A , Rjukan 3660, NO
Telefonnummer: 35 09 01 27
By: Rjukan
Rute: Storgata 21A
Postnummer: 3660



relaterte søk: Kasino Rjukan, Facebook eydes mathus
Anmeldelser
Gratis påfyll på vanlig kaffe, hyggelig betjening.
Kom innom for å kjøpe med oss tre boller. Første som slo oss var en intens klorlukt. Bollene vi kjøpte var hevet så kjapt at det bare var et stort hull inni. Ingen glutenfrie alternativer å skue heller. Etter såpass mange fantastiske omtaler om bakverket her ble vi ganske skuffet dessverre.
Kom onsdag, bestilte kake til torsdag. Og det var ikke noe problem. Ei heller at jeg kom 2,5 timer før for å hente den. Utrolig godt service og kjekke/koselige damer bak disken. Dit går heg gjerne igjen
For det første er Napoleonskaken STERKT oppskrytt. Veldig smakløs, samme som kaffen. Skolebrødene er små, tørre og ser innskrumpet ut. På den positive siden er det hyggelig betjening, som de får en ekstra stjerne for.
Et veldig hyggelig konditori/spisested midt i Rjukan sentrum. Flott uteplass/serving...litt artig med en smal gate imellom...sitteplasser på begge sider av gaten. Vi spiste rekesmørbrød..baguetter...drikke..kaffe...wienerbrød bl.a. Smakte fortreffelig og servicen var upåklagelig. Og nydelig vær i tillegg...perfekt!!! Her MÅ en stoppe for en liten lunsj eller bare en kaffe
Hyggelig konditori med den beste Napoleons kaka i Norge. De har lunsjretter og lokale bakevarer. Ikke nå fra Bakers.
Et fint sted vi har vært tidligere har vært der to ganger denne turen og spist det samme til lunsj begge ganger laks og egg meget hyggelig og hjelpsom betjening som virkelig fortener ros.
Mye godt. Man må prøve den velkjente napoleonskaken. Den er veldig god, og ikke så søt som mange andre napoleonskaker.
Hyggelig bakeri midt i sentrum. Spesielt gode nysmurte rundstykker og gode bakevarer.
Alltid like hyggelige mennesker som jobber her. Er innom Rjukan 1-2 ganger i året og spiser ALLTID frokost her. Napoleonskaken er utsøkt!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vestfjorddalens Konditori & Spiseri.

Rjukan bakeri̇er

åpningstider, plassering. Storgata 21A kart bykart, satellitt visning. Vestfjorddalens Konditori & Spiseri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vestfjorddalens Konditori & Spiseri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vestfjorddalens Konditori & Spiseri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler