facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestfold Betong

Vestfold Betong

Info

Vestfold Betong AS holder til på Borgeskogen i Stokke og leverer kvalitetsbetong til både proff- og privatkunder i Vestfold og omegn.

Historie

Vestfold Betong AS ble etablert i 2014 og åpnet i 2015. Vi leverer betong i Vestfold og omegn og eies av Hokksund Betong AS og NOBI Norsk Betongindustri AS – selskaper med lang og solid erfaring fra betongbransjen.

Vi er opptatt av å ha tett dialog med våre oppdragsgivere og legger særlig vekt på våre sjåførers kompetanse og deres personlige kontakt med kundene ute på byggeplassen. Vi følger utviklingen i betongfaget tett og er til en hver til oppdatert på produksjons- og utstyrssiden.

I Vestfold er avstandene korte og fabrikkens sentrale beliggenhet på Borgeskogen gjør at vi stort sett ikke har mer enn 45 minutters kjøreavstand uansett hvor i Vestfold leveransen går.

Vestfold Betong AS er medlem av bransjeforeningen FABEKO og sertifisert hos Kontrollrådet.

Adresse: Borgeskogen 27, 3160 Stokke
Telefonnummer: 33183333
on.gnotebdloftsev@tsop
By: Stokke
Rute: Borgeskogen 27
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: betong tønsberg, betong østfold, pris betong, betong lillehammer, kjøpe betong, pris på betong pr m2, betong telemark, pris betong tilkjørt
Nærliggende lignende selskaper
Stokke Bygg AS Stokke Bygg AS 783 meter Best på betong
Anmeldelser
Vårt firma har brukt Vestfold Betong AS som leverandør på brorparten av våre prosjekter siden 2017. Til tross for at vi er en liten kunde, opplever vi at VB ved hver eneste levering, yter oss best mulig service, kvalitet og profesjonalitet. Takk.
Utrolig hyggelige ansatte. Alltid perfekt konsistens. Henter helst betong her
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler