facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestfold Bowling

Vestfold Bowling

Info

Bowling, Lazer World, Biljard.

Historie

Moro for folk i alle aldre. 12 baners moderne bowlinghall, biljard og spilleautomater. Matservering, øl og vin.
En sikker vinner til firmafester - bursdagsfester - utdrikningslag!



"Lucky Bowl Horten er totalrenovert og inviterer til New York style en helaften med burger i restauranten og bowling som valgfritt tilbehør."
Adresse: Borreveien 42, 3186 Horten
Telefonnummer: 33040070
By: Horten
Rute: Borreveien 42
Postnummer: 3186


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 01:00
Lørdag: 12:00 - 01:00
Søndag: 12:00 - 23:00


relaterte søk: bowling tønsberg, vallø bowling, horten bowling bursdag, laserworld tønsberg, laserworld horten, bowling sandefjord, bowling horten meny, kilden laser tag
Nærliggende lignende selskaper
Lucky Bowl Horten Lucky Bowl Horten 24 meter Oppdatering.del 2 Lucky bowl ryddet opp for en skuffet 11åring. De fikk komme igjen o...
Anmeldelser
Oppdatering.del 2 Lucky bowl ryddet opp for en skuffet 11åring. De fikk komme igjen og ha ny runde. Alt var tipp topp denne gangen. del 1Bursdagsbowling for 6 stk 11 åringer. Bowling og maten var bra, men lasertagen skuffet stort da et av våpnene ikke fungerte.. Et stk lei seg bursdagsbarn, Da det var han sitt våpen. Burde være noen som passer på at alt fungerer.
Stedet ser veldig bra ut, og arkade-delen er god. Ellers er det tydelig at opplæring av ansatte er ALT for dårlig her. Sist var det problemer med bane fem og seks, og vi ble bedt om å sjonglere mellom hver av banene gjentatte ganger etter hvert som den ene sluttet å virke, og den andre startet opp igjen. Ansatte hadde problemer med å forstå hva vi sa, som førte til forvirring, og sa selv at han ikke visste hvordan situasjonen kunne løses. To serier med studentbevis skal ifølge nettsiden bli 179kr, men ble trukket for 238. Penger tilbake for feilbetaling og dårlig opplevelse med ufungerende baner var visst ikke mulig. Ingen nåde for ran av både tid og penger her altså. Og for å toppe det hele: En NY gjeng med besøkende ble sendt til en av de SAMME banene som ansatte VISSTE ikke fungerte RETT etter oss, og det samme skjedde igjen. Ekstremt skuffende av et sted med så mye potensiale.
Tok en tur innom og ble møtt av daglig leder som ga den verste kundeservicen jeg noensinne har opplevd. Jeg ble uten videre beskyldt for noe jeg ikke hadde gjort, i tillegg til at hun ropte til meg mens hun sto i telefonen og snakket. Frekkeste oppførselen jeg ble møtt med. Fikk ikke engang lov til å gå se hva de hadde før jeg hadde kjøpt noe. Dette er en bowlinghall jeg ville styrt unna.
Var innom for å bowle med venner, opplevde dette som et dyrt sted og ikke særlig bra. Synes det var spesielt dyre priser på kaffe og slush.
Opplevde dårlig service av en kvinnelig ansatt og maten hadde hår i. Veldig skuffende opplevelse og ikke så rent lokale
Trege ansatte og lang ventetid. Datasystemet telte feil antal kjegler slik at resultatet ikke stemte.
Dårlig arbeidsmiljø, og det er ikke blant de unge som jobber der! Ledelsen bør gå inn i seg selv og sette seg inn i regler. Vet ikke om jeg kommer hit mere.
Lyse og fine lokaler det er trapp ned til bowlinghallen det er mulighet for å kjøpe enkel gatekjøkken mat de har øl også. Banene er ok men de kunne vært oljet bedre toalettene er fine og romslige parkeringen er bra betjeningen yter god sørvis. Utleieskoene og kulene er bra.De har også biljardbord de har en grei standard
Flott sted, trivelig folk veldig bra familie miljø
De ansatte prøvde det de kunne, men det var tydelig at de hadde mangelfull opplæring. Ikke visste de hvordan de skulle registrere bruk av årskort/månedskort, ikke visste de hvordan de skulle sette opp amerikansk stil eller hvordan de skulle få til utskrift av scorene. De måtte ringe til Kongsberg avdelingen, men det hjalp lite selv om begge de 2 ansatte i Kongsberg prøvde å guide best mulig. Spurte om enkle ting, som de ikke visste hva var tydeligvis - det var tydelig at hun ene ansatte ihvertfall var flau over den mangelfull kunnskapen de hadde.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vestfold Bowling med offentlig transport


Solhøy 60 meter
02
1153
1179
1182
70
N02
Granly 410 meter
02
1153
1179
1182
1187
70
N02
Pedersgata 420 meter
02
1153
1179
1182
70
N02

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler